Modul crud în care Channing Tatum i-a cerut mâna Jennei Dewan-Tatum - „I-am spus că nu voi vrea vreodată...”

 Popescu Alexandra
.

Channing Tatum și Jenna Dewan-Tatum sunt căsătoriți de opt ani și au o fetiță de patru ani pe nume Everly.  Actorul a dezvăluit recent modul crud în care i-a cerut mâna soției sale și ce l-a determinat să facă acest lucru.

În septembrie 2008, Channing a organizat o vacanță în Maui pentru a o cere în căsătorie. Jenna nu se aștepta la acest lucru, și credea ca au plecat în vacanță doar ei doi, dar Tatum invitase prietenii apropiați să fie martori la cererea surpriză.

Când am cerut-o în căsătorie, am făcut ceva destul de crud pentru că am crezut că și-a dat seama. Efectiv i-am zis că nu vreau să mă însor ca să o derutez. I-am spus că nu cred în instituția mariajului și că nu cred că voi vrea vreodată să mă căsătoresc. A început să plângă. M-am gândit ‘„Asta nu merge bine' Așa că i-am cerut mâna mai devreme decât mai târziu', a mărturisit actorul de 37 de ani.

Citește și: Ariana Grande și-a enervat la culme fanii după ce a anulat un concert: „Am zburat 1000 de km să o vad și…' Care este motivul

Cei doi s-au întâlnit pe platoul de filmare al filmului „Step Up', în 2006. Când a văzut-o pentru prima oară, Jenna nu a făcut o impresie prea bună, aceasta întrerupând audiția cuiva. Acest fapt nu l-a oprit pe Channing din a dori să o cunoască.

„Era foarte emoționată și avea o respirație urât mirositoare, iar eu m-am gândit ‘‘ Ești a mea. O să mă căsătoresc cu tine', a declarat Tatum.

Laura Oaida

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton