Modelul de fitness Sarah Stage a pozat nud, însărcinată în 9 luni, și a uimit din nou. Cum arată chiar înainte să nască - FOTO

 Popescu Alexandra
.

Modelul Sarah Stage, care a fost criticată în nenumărate rânduri pentru faptul că burta ei este prea mică pentru o sarcină avansată, a pozat acum nud, iar rezultatul i-a lăsat pe toți fără cuvinte.

Când a fost însărcinată cu primul copil, Sarah a atras numeroase critici, ceea ce a adus-o în atenția presei. Sarcina sa avea deja 8 luni, iar burta abia dacă se vedea, iar toată lumea credea că din acest motiv copilul va fi afectat. Ei bine, modelul a născut un bebeluș perfect sănătos, iar acum se pregătește să aducă pe lume cel de-al doilea copil. Dar nu înainte să le dezvăluie tuturor cum arată sarcina sa în 9 luni.

Sarah a postat câteva imagini pe Instagram în care apare nud și este pozată din profil pentru a-și scoate în evidență burtica. Aceasta își acoperă cu mână sânii și sâmbește larg, semn că abia așteptă să devină din nou mamă.

„Acest drum al sarcinii aproape a ajuns la final. Sunt uimită de ceea ce corpurile noastre sunt capabile să realizeze, să crească un copil sănătos în interiorul burții noastre este cu adevărat un miracol. Să rămân pozitivă pe durata acestei experiențe mi-a dat o puterea de care aveam nevoie. După toate astea, gândurile noastre influențează comportamentul, comportamentul obiceiurile, iar obiceiurile ne creează viața', a scris Sarah Stage pe pagina sa de Instagram.

Abia așteptăm să vedem prima poză cu bebelușul și cât de repede va reveni modelul la silueta perfectă.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton