Mirela Vaida a cedat ispitei. Vezi cu cine se mai iubește vedeta de Valentine’s Day!

 Popescu Alexandra
.

Mirela Vaida a intrat în spiritul Valentines Day, așa că a povestit despre „Valentinul' ei, care, atenție, nu este soțul, dar și despre cum își petrece această zi plină de iubire.

Cum fiecare femeie are slăbiciunea ei, și frumoasa prezentatoare a cedat ispitei în acest an.

„E Valentines Day! Ziua Îndrăgostiţilor, cum îi zic unii! N-am crezut în ea până anul ăsta, când mi s-a întâmplat şi mie! M-am luptat din răsputeri să nu cedez ispitei.. Dar sunt femeie.

Mă curtează de multă vreme.. A ştiut cum să mă ia. N-a venit cu texte de 2 lei care prind, poate, la puştoaice. S-a strecurat tiptil, ştiind că am şi 2 copii pentru care aş face orice. Mi-a prins punctul sensibil şi m-a lovit…

Mi-a ademenit, mai întâi, copiii. S-a jucat cu ei o perioadă, i-a drăgălit, i-a dus la mall, la locurile de joacă pentru copii, la piscină.. I-a scos afară cu sania! Pe Vladimir l-a ţinut mult în braţe şi l-a pupat continuu, l-a muşcat de „pulpanele' şi de năsuc. Pe Carla a dus-o chiar şi în magazinul de jucării, ştiind că e fan Mickey Mouse, şi i-a cumpărat ce a vrut ea!', spune Mirela despre ispita care a curtat-o în ultimul timp.

Ba mai mult, a reușit să o aducă pe vedetă în punctul cel mai slab și să îi cadă la picioare

Până într-o zi când a început să se poarte ciudat! Nimic nu-i mai plăcea! Am observat că ne trata cu un fel de… RĂCEALĂ!! A făcut cum a făcut şi m-a adus unde a vrut.. Şi acum stau moale la picioarele ei..'

Ei bine, dacă toată lumea se gândea că este vorba despre un alt bărbat, Mirela a dezvăluit cine este „Valentinul' ei, de fapt

Da! Anul asta, răceala is my Valentine!', a spus vedeta, care este foarte răcită împreună cu cei doi copii ai săi. De aceea, Mirela nu va petrece de „Ziua Îndrăgostiților', ci va avea grijă de micuții ei și va încerca să alunge „Valentinul' nepoftit, adică răceala.

Mirela are și surprize pentru fanii ei. Se pare că o vom vedea cât de curând pe micile ecrane în postura care i se potrivește cel mai bine: prezentatoare.

Vă îmbrățișez, oriunde ați fi, și abia aștept să ne „revedem'! Foarte curând!', a promis vedeta.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Cum a scăpat Mirela Vaida de depresia postnatală. 6 paşi simpli pe care i-a urmat

Mirela Vaida – prima apariție publică după ce a devenit din nou mămică

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton