Miley Cyrus nu îşi doreşte copii! Regina controverselor a revenit în atenţia lumii

 Pirvu Cristina
.

Miley Cyrus nu îşi doreşte copii. Regina controverselor a preferat în ultimii ani să fie mai discretă, dar vara aceasta, fără voia ei, a revenit în atenția lumii, odată cu zvonurile că s-a despărțit de logodnicul său, actorul Liam Hemsworth. Se spune că Miley nu își dorește copii în acest moment, dar se spun multe despre ea… Iată cam cât de multe!

AMOR DE CURSĂ LUNGĂ:


Miley Cyrus (25) și Liam Hemsworth (28) s-au cunoscut în 2009, pe platourile de filmare ale peliculei „The Last Song, unde s-au îndrăgostit. 2012 a fost anul în care cei doi s-au logodit, pentru ca, un an mai târziu, să se despartă, iar la finalul lui 2015 să reia idila. Recent, artista și-a șters contul de Instagram și toată lumea a crezut că a avut loc o nouă despărțire de actor, cauza fiind aceea că ea nu-și dorește copii. Celebrul cuplu nu a dat absolut nicio declarație pe tema asta, dar ulterior Liam a postat în social media un filmuleț amuzant cu ei doi, semn că lucrurile nu stau, aparent, atât de rău pe cât s-a crezut. O sursă a declarat pentru presă că nici vorbă de separare, Miley și-ar fi șters contul de Instagram ca parte a unui proces de rebranding artistic.

HASTA LA VISTA, BABY!:

În perioada cât a fost despărțită de Chris, în 2015, Miley a avut o relație de cinci luni cu Patrick Schwarzenegger, încheiată prematur când în presă au apărut poze cu fiul Terminatorului distrându-se mai tare decât era cazul alături de alte femei, într-o vacanță în Mexic. Cântăreața a fost jenată de acest incindent și a pus capăt poveștii de iubire, revenind apoi în brațele lui Hemsworth, pe care l-a descris ca fiind prima sa relație serioasă.

GESTURI CONTROVERSATE:

Percepută mare parte din viață ca micuța inocentă din „Hannah Montana, Miley s-a luptat foarte mult să schimbe percepția publicului atunci când a crescut. Atât de mult, că a obținut efectul contrar, ajungând una dintre cele mai controversate tinere artiste. Mai întâi a cauzat furia fanilor, contrariați când, la 15 ani, a pozat pentru Vanity Fair înfășurată într-un cearșaf ce îi lăsa spatele dezgolit. Cântăreața și-a cerut scuze public atunci, însă în aprilie anul acesta, la 10 ani de la ședința foto, a postat pe Instagram următorul mesaj: „Nu-mi pare rău deloc. Duceți-vă dracu!. Următoarea controversă a fost cauzată de videoclipul piesei „Wrecking Ball, unde Miley apare în ipostaze provocatoare, imaginea cu ea goală pe o uriașă bilă suspendată devenind virală.

SUFLET MARE:

Miley are o fundație care susține cauzele comunității LGBT (cîntăreața a recunoscut la un moment dat că prima ei experiență romantică a fost cu o femeie) și ajută oamenii fără adăpost. Pe cât de controversate au fost alte apariții publice ale sale de-a lungul timpului, pe atât de aplaudată a fost în momentul în care, la MTV Video Music Awards din 2014, vedeta a venit însoțită de un om al străzii. Acesta a și urcat pe scenă, pentru a accepta un premiu în numele artistei.

BANII NU SUNT O PROBLEMĂ:

Regina controverselor are o avere impresionantă, care se ridică la circa 150 de milioane de dolari, depășindu-și astfel cu mult la încasări tatăl, pe cântărețul de muzică country Billy Ray Cyrus. Miley adoră să-și cheltuiască averea, astfel că are numeroase proprietăți în toată America, șapte mașini puternice, un avion privat, o obsesie costisitoare pentru brandul Chanel, peste 40 de tatuaje și vreo 17 câini de companie.

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton