Mihaela Rădulescu, declarații despre căsătoria cu Felix Baumgartner: ”E o poveste de dragoste!”

 Pirvu Cristina
.

Mihaela Rădulescu, declarații despre căsătoria cu Felix Baumgartner. Vedeta a vorbit despre căsătoria cu cel care îi este iubit de o bună perioadă de timp. Nici nu vrea să audă de acte!

Vedeta se opune căsătoriei, nici ea și nici Felix nu au de gând să facă acest pas. Trăiesc intens povestea de dragoste care parcă devine din ce în ce mai strânsă.

'Dacă luam presa asta, eu nu o mai citesc de 100 de ani. Te apuci să scrii numai despre divorț, căsătorie, despărțire. Ar fi ok să scrii despre o poveste de dragoste. Eu nu cred în acte, slavă domnului nici el. Nu văd de ce mi-aș schimba zen-ul ăsta și dragostea pentru niște acte.', a spus Mihaela Rădulescu la PRO TV.

Vedeta a povestit și cum au întâmpinat Anul Nou.

'Am ratat o vacanță. Am plecat hotârâți să mergem într-o vacanță exotică. Am mers până la urmă la schi. În viața mea apare întotdeauna ceva nou. (…) Toate întâmplările noastre împreună sunt în diverse locuri de pe planetă. Am un lifestyle diferit. Mergem peste tot pentru că el are treabă cu elicopterul. M-am apucat de școală. Știu să îl pornesc, să îl țin în aer. Nu știu că aterizez, nu am avut ocazia să exerxez.', a mai spus ea.

Citește și:

Ce salariu are Andreea Mantea. Vedeta încasează o sumă foarte mare

Foto: Instagram

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton