Mesajul Prinţului Charles pentru Paşte: "Vreau să îi asigur pe toţi că nu sunt uitați!"

 Pirvu Cristina
.

Mesajul Prinţului Charles pentru Paşte. Se apropie sărbătorile, iar Prinţul a decis să transmită un mesaj creştinilor în care a comunicat cele mai bune gânduri, semn că nu i-a uitat vreo secundă. Se gândeşte la ei şi se roagă. Iată mesajul!

În urmă cu ceva vreme, Prinţul Charles a îndregistrat un video pentru toţi creştinii. Abia acum a fost făcut public.

În vârstă de 69 de ani, fiul cel mare al Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost filmat în casa sa din Londra, Clarence House. El şi-a arătat compasiunea pentru oamenii persecutaţi în toată lumea.

„Vreau să îi asigur că nu sunt uitați și că sunt prezenți în rugăciunile noastre. (…) Am fost atât de adânc mișcat și uimit de curajul lor remarcabil și de capacitatea lor de a ierta, în ciuda faptului că au suferit. (…) Trăiau unii lângă ceilalți ca vecini și prieteni. Toate cele trei credințe abrahamice au cunoscut și continuă să cunoască amărăciunea persecuției atunci când religia a căzut în aderența barbară a celor care distorsionează și denaturează credința. (…) Cu ocazia Sărbătorilor Pascale vreau să laud curajul tuturor celor care, indiferent de credința lor, sunt persecutați pentru că rămân credincioși adevăratei esențe a credințelor lor. Îi admir și respect foarte mult pe toți aceia care găsesc în inimile lor puterea să se roage pentru cei care îi persecută și, urmând exemplul lui Hristos, caută iertare pentru vrăjmașii lor „, a transmis acesta.

Care e starea de sănătate a Prințului Philip la 96 de ani

Prinúl Philip are 96 de ani şi de ceva timp s-a retras din viaţa publică. A mai apărut la câteva evenimente la biserică alături de familia regală, însă acum nu vin veşti foarte bune. Sănătatea sa este subredă, mai ales că în vară a fost internat de urgență din cauza unei infecții.

Recent, acesta și-a anulat participarea la o ceremonie militară organizată la Castelul Windsor, iar acum a ratat slujba religioasă. Potrivit surselor de la palatul, Prințul Philip a acuzat stări de rău.

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton