Mesajul Mădălinei Ghenea după ce Matei Stratan a bruscat-o în plină stradă!

 Pirvu Cristina
.

Vedeta Mădălina Ghenea a reacţionat în mediul online după imaginile apărute în presă, cele în care aceasta a fost bruscată pe stradă de către tatăl copilului său, Matei Stratan. A avut un mesaj foarte sugestiv.

De curând, Mădălina Ghenea şi Matei Stratan au fost surprinşi luând masa, iar mai apoi mergând spre casă. Lucrurile s-au precipitat între cei doi imediat după ce s-au urcat în maşină. S-au oprit brusc şi din câte se pare au început să vorbească în contradictoriu.

Vedeta s-a dat jos din maşină, a trântit portiera şi a fugit pe stradă. Matei Stratan a urmărit-o, a alergat să o oprească însă nu a reuşit. Cei doi nu au mai ajuns împreună acasă.

Mădălina a postat recent în mediul online un mesaj foarte sugestiv.

„Nu contează cât de educat, talentat, bogat sau cool te consideri, felul în care tratezi oamenii spune tot. Integritatea este totul. (…) Faptele înseamnă mai mult decât vorbele „, a scris fotomodelul pe Instagram.

Cei doi nu au dat o declaraţie oficială despre despărţire sau despre ce se întâmplă cu adevărat între ei, cert este că lucrurile nu mai sunt aşa de roz ca acum ceva timp.

Foto: Instagram

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton