Mesajul Andrei de Valentine’s Day: "Iubiţi în fiecare zi!"

 Pirvu Cristina
.

Mesajul Andrei de Valentines Day. Cântăreaţa şi Cătălin Măruţă trăiesc de ani de zile o poveste de iubire. Chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, vedeta a scris un mesaj emoţionant, semn că dragostea este prezentă în fiecare zi în viaţa sa. 

Vedeta a încărcat de dimineaţă o imagine pe Facebook cu ea şi Cătălin Măruţă. Astăzi este Valentine s Day aşa că vedeta a scris un mesaj emoţionant de iubire. Ea celebrează dragostea în fiecare zi. Speră că toţi şi-au găsit jumătatea.

„Iubiți în fiecare zi, nu doar azi! Dar de Valentine’s Day sărbătoriți că v-ați găsit jumătatea. Cu o îmbrățișare, un sărut, o declarație…. ❤❤❤❤”, a scris Andra pe Facebook.

Andra, secretul frumuseţii sale

„Mă demachiez în fiecare seară, oricât de obosită aș fi după un spectacol. În plus, folosesc o mască de piersici foarte bună care îmi curăță tenul excelent. Mama mea și-o aplica des, cândva. Folosesc și alte măști naturale, deși recunosc că uneori îmi este lene', a mărturisit Andra la TV.

Foto: Facebook, Instagram

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton