Melania vrea să divorțeze de Donald Trump. Când ar putea avea loc despărțirea

 Stamen Diana
.

Se pare că răbdarea Melaniei Trump a ajuns la limită. Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii și-a făcut deja planurile. Melania vrea să divorțeze de Donald Trump, iar despărțirea lor ține doar de timp. O fostă angajată de a celor doi a făcut dezvăluri neașteptate despre controversatul cuplu.

Detalii neașteptate au ieșit la iveală, după ce o fostă angajată de la Casa Albă oferit presei informații destul de prețioase. Deși s-a zvonit în repetate rânduri că relația lor este pe muchie de cuțit, de data aceasta se pare că zvonurile sunt confirmate. Se pare că momentul despărțirii va fi atunci când se va termina mandatul lui Donald Trump. 'În opinia mea, Melania numără minutele până la sfârșitul mandatului pentru a putea să divorțeze de el”, a fosta angajata de la Casa Alba.

Melania Trump ar fi vrut să se despartă de Donald Trump mult mai devreme, însă îi este teamă pentru că acesta se va folosi de toate mijloacele pe care le are pentru a se răzbuna, așa că Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii așteaptă cu nerăbădare ziua în care soțul ei nu va mai fi președinte. Melania Trump ar mai fi spus că soțul ei ar fi obţinut o viză, rezervată în mod normal persoanelor cu abilităţi extraordinare şi că s-ar folosi de acest lucru ca să o expulzeze.

Citește și: Melania Trump a fost operată la rinichi. Prima Doamnă se află în spital

FOTO: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton