Moment stânjenitor între Donald și Melania Trump, în timpul vizitei lui Emmanuel Macron la Casa Albă- VIDEO

 Pirvu Cristina
.

Relația dintre Donald și Melania Trump nu este una tocmai roz. Președintele american, considerat de către mulți o persoană incomodă, nu este prea îndrăgit nici măcar de către propria soție. Dovadă sunt imaginile inedite surprinse de către cameramanii postului de televiziune NBC și difuzate ulterior de toată presa, în care Melania îi refuză lui Donald inițiativa de a o prinde de mână.

Din imagini se poate observa cum Donald Trump pare să facă un efort subtil de a o lua de mână pe soția sa – întâi o atinge cu degetul mic apoi îi scutură puțin mâna, atenționând-o o dată în plus cu privire la intenția sa. Când, în cele din urmă, gestul îi reușește, Donald Trump mulțumește, îndreptându-se mai întâi spre Melania și abia apoi spre invitați și restul celor prezenți, semn că acceptul soției sale a însemnat foarte mult pentru el.

Emmanuel și Brigitte Macron, vizită istorică în Statele Unite

Timp de trei zile, preşedintele Franţei se află în SUA, invitat de preşedintele Donald Trump.  Pe parcursul recepţiilor şi dineului special, Primele Doamne s-au făcut remarcate. Au purtat ţinute uimitoare!

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a sosit luni la Washington, într-o vizită de stat – prima găzduită de omologul său american, Donald Trump, de la preluarea mandatului.

În a doua zi, preşedintele american Donald Trump şi prima-doamnă Melania au găzduit prima lor cină de oficială în onoarea preşedintelui francez Emmanuel Macron. Preşedintele american a purtat un frac, soţia sa a apărut într-o rochie lungă Chanel Haute Couture, din dantelă Chantilly, pictată manual cu argint şi brodată cu cristale şi paiete.

Pe parcursul acestor zile, Primele Doamne s-au întrecut în ţinute elegante și atent elaborate, așa cum se poate observa și în galeria foto atașată

 

Emmanuel Macron şi Brigitte, în vizită oficială în AmericaEmmanuel Macron şi Brigitte, în vizită oficială în America

Gesturi  neprotocolare între Macron și Trump

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a reuşit să-l surprindă pe preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, aflat în vizită de stat la Washington. În timp ce ambii se aflau în faţa camerelor de luat vederi, liderul Casei Albe a făcut un gest care l-a lăsat fără replică pe şeful de la Elysée. Donald a glumit scuturându-i hainele de mătreaţă.

Mai multe decât atât, cei doi s-au atins în repetate rânduri pe picior, pe spate, s-au pupat chiar mai des decât cu Primele Doamne, gesturi mult prea familiare pentru un asemenea moment încărcat de semnificație politică.

https://www.youtube.com/watch?v=Q1eifCBKDTA

 

Foto: Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton