Melania Trump, fără văl în timpul vizitei oficiale a lui Donald Trump în Arabia Saudită. Iată ce a purtat prima doamnă!

 Popescu Alexandra
.

Melania Trump a punctat din nou o apariție senzațională în timpul vizitei președintelui american Donald Trump în Arabia Saudită, însă un lucru a atras atenția tuturor: prima doamnă nu și-a acoperit părul.

Deși religia musulmană cere ca femeile să aibă capul acoperit în public cu hijab, se pare că acest lucru nu este obligatoriou și pentru femeile care au altă religie. În plus, Melania s-a interesat și dacă va trebui să se îmbrace coform tradiției musulmane, așa că răspunsul ministrului de Externe al Arabiei Saudite, Adel bin Ahmed Al-Jubeir, a fost : „Orice fel de îmbrăcăminte este binevenit'. Prima doamnă a Americii a fost primită călduros de către Regele Salman al Arabiei Saudite, care i-a strâns mâna, lucru nepermis în cazul unei femei de religie musulmană.

Melania Trump, însă, a ținut cont de faptul că trebuie să fie îmbrăcată decent, așa că, deși nu a purtat nimic pe cap, încă de la sosirea sa în țara arabă aceasta a ales o ținută all black, formată dintr-o salopetă cu mâneci lungi și largă în partea de jos, căreia i-a atașat o curea mare, aurie. Mai târziu, atunci când Donald Trump și oficialii arabi și americani s-au distrat în cadrul unui eveniment, Melania a ales o rochie lungă, de culoare magenta, care a avut mânecile sparte și lungi până în pământ. Cu un colier din pietre la baza gâtului, părul desfăcut și foarte zâmbitoare, prima doamnă a privit atent ceremonia și s-a amuzat atunci când Donald Trump a intrat într-o horă alături de arabi.

Melania Trump nu este singura primă doamnă care a ales să nu poarte hijab în timpul vizitei în Arabia Saudită. Nici Michelle Obama, în cadrul vizitei fostului președinte Barack Obama, nu și-a acoperit părul, gest ce a fost criticat chiar de Donald Trump.

„Mulți spun că e minunat că dna Obama a refuzat să poate batic în Arabia Saudită, dar ei (saudiții, n.r.) au fost insultați. Avem suficienți dușmani', scria pe atunci Trump pe Twitter.

Hillary Clinton, Barbara Bush, premierul britanic Theresa May sau cancelarul german Angela Merkel au fost femeile cu rang înalt care au ales să nu poarte hijab.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Melania Trump face o nouă gafă! A dat like unui tweet împotriva soțului ei, Donald Trump 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton