Melania Trump, din nou în atenția publicului. A mers în Texas, statul devastat de uraganul Harvey, pe tocuri - FOTO

 Popescu Alexandra
.

Uraganul Harvey a produs pagube uriașe în Texas, unde inundațiile ar putea atinge punctul culminant în cursul zilei de astăzi. Având în vedere situația gravă, Donald Trump și Melania Trump au mers în statul devastat de urgie, însă oamenii nu au fost prea încântați atunci când au văzut ținuta Primei Doamne.

Marți seară, președintele SUA însoțit de soția sa au ajuns în în Texas. Aceștia au plecat de la Casa Albă cu un elicopter Marine One, care i-a condus până la baza aeriană din Andrews. După, au ajuns la Corpus Christi cu Air Force One de unde vor merge în Austin, capitala statului pentru a constata pagubele produse de uragan.

Dacă Donald Trump s-a îmbrăcat adecvat locului unde merge, purtând pantaloni kaki, bocanci maro și geacă de fâș neagră, Melania a stârnit un val de controverse când a apărut în pantofi cu toc. Și nu orice pantofi, ci stilleto.

Citește și: Kate, Ducesa de Cambridge, va deveni mătușă! Se spune că sora ei, Pippa Middleton, e însărcinată!

Prima Doamnă s-a îmbrăcat adecvat în partea de sus, purtând o bluză neagră, peste care a adăugat o geacă armi, iar în partea de jos a purtat pantaloni negri. Mai mult, oamenii au fost indignați de faptul că Melania Trump a purtat ochelari aviator în ciuda vremii ploioase.

Însă toată lumea s-a liniștit în momentul în care Melania a coborât din avion și și-a schimbat ținuta. Aceasta a optat pentru o cămașă albă și teneși, iar pe cap a purtat o șapcă neagră.

Alexandra Popescu

Foto: Northfoto, Twitter 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton