Meghan Markle, într-o ţinută bleumarin la nunta Prinţesei Eugenie. Ducesa de Sussex a ales un outfit sobru

 Pirvu Cristina
.

Meghan Markle şi Prinţul Harry nu lipsesc de la nunta Prinţesei Eugenie cu Jack Brooksbank. La braţul Ducelui de Sussex, fosta actriţă a păşit în biserică afişând un zâmbet subtil. A ales de această dată o ţinută sobră!

Familia regală a fost prezentă la nunta nepoatei Reginei Marii Britanii. Au stat în loja specială, în dreapta mirilor, la St. George Chapel de la Castelul Windsor, acolo unde a fost oficiată şi ceremonia dintre Ducesa şi ducele de Sussex.

Regina a stat lângă soţul său, urmat de fiul lor, Prinţul Charles. Alături de el este Prinţul William. Kate Middelton a stat între cei doi fraţi, soţul său şi Prinţul Harry.

Meghan Markle i-a stat în drepta soţului. Aceasta a atras privirile, toţi se aşteptau să o vadă într-o culoare veselă, dar surpriză, aceasta a optat pentru o ţinută sobră. Ducesa de Sussex a îmbrăcat un outfit bleumarin, accesorizat cu o voaletă de aceeaşi nuanţă. În privinţa machiajului, fosta actriţă a ales nuanţe discrete.

Nunta Printesei EugenieNunta Printesei Eugenie

Kate Middelton, ţinută impresionantă la nunta Prinţesei Eugenie

Spre deosebire de Ducesa de Sussex, Ducesa de Cambridge a optat pentru o rochie burgundy, în cloş, specifică designerului Christian Dior. Pe cap a ales o voaletă impresionantă. Priviţi GALERIA FOTO!

Foto: Captură Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton