Meghan Markle a încălcat protocolul. Ce gest a făcut logodnica Prințului Harry

 Stamen Diana
.

Meghan Markle a încălcat protocolul, iar gestul făcut pare că a fost taxat de internauți. Logodnica Prințului Harry a uitat de reguli și etichetă.

Membrii familiei regale nu au voie să îmbrățișeze oamenii de rând în public, dar logodnica Prințului Harry nu a mai ținut cont de acest aspect în vizita la Edinburgh, potrivit metro.co.uk. Imagini cu Meghan Markle au apărut în timp ce o îmbrățișează pe Alice Thompson, co-fondatoarea unui centru pentru persoane fără adăpost, Social Bite.

Alice Thompson i-a mărturisit logodnicei Prințului Harry că a fost foarte impresionată atunci când a auzit discursul ei în anul 2015. Meghan Markle a vorbit la vremea respectivă despre feminismul la conferinţa UN Women.

Au mai rămas trei luni până la marele eveniment

Meghan Markle și Prințul Harry se vor căsători în luna mai a acestui an, iar acesta este unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului. La nuntă vor participa aproximativ 800 de persoane. Am putea spune că este o petrecere 'restrânsă' ținând cont de faptul că la nunta Prințesei Diana cu Prințul Charles au fost peste 3500 de invitați.

FOTO: Hepta

Diana Stamen

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton