Meghan Markle a cunoscut-o pe Regina Elisabeta II la doar un an de când formează un cuplu cu prințul Harry

 Popescu Alexandra
.

„Suntem doi oameni care sunt cu adevărat fericiți și îndrăgostiți', spunea Meghan Markle într-un interviu acordat de curând pentru Vanity Fair, ceea ce confirmă că lucrurile între ea și prințul Harry sunt cât se poate de serioase și cât de curând ne putem aștepta la un anunț al logodnei.

Ei bine, se pare că Meghan Markle a făcut cunoștință și cu Regina Elisabeta II, care și-a făcut timp pentru a o întâlni pe presupusa viitoare soție a nepotului ei. Totul se întâmplă la un an de când actrița din Suits și Harry au început să aibă o relație.

Potrivit US Weekly, se pare că întâlnirea ar fi avut loc pe 3 septembrie, la doar câteva zile după ce cuplul s-a întors din vacanță unde se zvonea că s-au și logodit. Harry și Meghan s-au întâlnit cu regina atunci când au vizitat Birkhall în Aberdeenshire, Scoția, cu tatăl lui Harry, prințul Charles, și cu mama vitregă a acestuia, Camilla.

O sursă apropiată prințului a declarat pentru publicație că vacanța a fost de doar 2 zile pentru a-i oferi prințului Harry șansa de a vizita Scoția. Astfel, vizita a facilitat și întâlnirea a 2 dintre cele mai importante femei din viața lui deoarece „voia să i-o prezinte pe Meghan reginei'.

Potrivit surselor, cei doi au vizitat reședința de vară a reginei care este la 7 mile de Birchall, iar întâlnirea a decurs bine.

„Este, fără îndoială, prima din multele întâlniri. Întregul weekend a fost un succes. Harry a fost capabil să prezinte pe cineva pe care iubește cuiva de care îi pasă profund.'

Întâlnirea este un șoc pentru fanii familiei regale, care știu că a durat 5 ani pentru ca prințul William să o prezinte pe actuala sa soție, Kate Middleton, reginei.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton