Mariah Carey împlinește astăzi 48 de ani. Iată ce îi rezervă astrele și de ce s-ar putea despărți de Bryan Tanaka!

 Popescu Alexandra
.

Mariah Carey împlinește astăzi 48 de ani, și deși este o vârstă înaintată pentru vedetă, iată că astrele îi surâd în acest an pe plan profesional, iubirea fiind în continuare veriga slabă a acesteia.

Nativ al zodiei Berbec, Mariah este o fire impulsivă, ambițioasă, care luptă pentru succesul ei, indiferent cine îi stă în cale. În plus, așa cum a demontrat-o pe parcursul timpului, este și una dintre persoanele care iubesc cu patimă până în momentul în care partenerul de viață începe să se poarte urât, iar ea nu se mai simte bine în relație. Acest lucru l-a dovedit pe parcursul anilor în care a avut relații cu diferiți bărbați care, desi au ridicat-o pe cele mai înalte culmi, așa cum a fost Tommy Mottola în ceea ce privește cariera strălucitoare pe care și-a format-o, a divorțat de el în momentul în care fostul șef de la Sony Music a început să aibă un comportament urât, să fie violent și prea posesiv.

Cariera este pe primul loc

Anul 2017 pare să fie unul în care Mariah Carey va încerca să se reinventeze, în care își va dori să fie independentă, ceea ce îi va putea afecta relația de iubire pe care o are cu dansatorul Bryan Tanaka. În plus, această dorință de reinventare poate provoca și crize parteneriale. Începând cu octombrie, veniturile vor crește, iar pentru nativii din zodiac Berbec se va deschide o perioadă fastă din punct de vedere financiar.

Incertitudine în dragoste

În dragoste, Mariah Carey va fi destul de incertă în 2017. Deși pare foarte îndrăgostită de noul iubit, aceasta poate lua în calcul și împăcare cu un fost iubit, mai ales dacă Bryan nu îi va satisfice nevoile pe care le are într-o relație. Anul 2017 vine și cu posibile despărțiri bruște sau separări și împăcări, ceea ce nu este favorabil pentru artista care nu își găsește deloc norocul în dragoste în ultimul timp. Infidelitatea poate fi tentația supremă în acest an pentru Berbeci, așa că trebuie să depună mult efort pentru a găsi un ritm comun al relației de iubire.

Potrivit astrologilor, Berbecii vor învăța multe despre sexualitate în 2017, indiferent de vârsta pe care o au. De aceea, Mariah Carey ar trebui să aibă mare grijă în ceea ce privește relația sa, având în vedere că tot anul se va confrunta cu incertitudini pe partea amoroasă.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Mariah Carey: cadou senzațional pentru noul său iubit

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton