Mariah Carey, gafă vestimentară uriașă la Oscaruri! Uite cum a apărut la Vanity Fair Oscar Party!

 Popescu Alexandra
.

Dacă organizatorii premiilor Oscar fac gafe în timpul spectacolului, de ce nu ar face și vedetele care participă la cea mai importantă ceremonie a anului?

De data acedasta, cea care a comis-o a fost Mariah Carey. După ce de Anul Nou a susținut un concert dezastruos pe scena din Times Square, New York, iată că nici la Oscaruri nu a fost pe departe.

Deși la prima vedere ținuta pe care a purtat-o la Vanity Fair Oscar Party pare a fi una frumoasă, fiind formată dintr-o rochie vaporoasă, verde cu print negru, spartă pe picior și cu un decolteu adânc, iată că la o analiză mai atentă se poate vedea dezastrul. Pe lângă faptul că decolteul îi lăsa la vedere un sfârc, sânii cântăreței erau de-a dreptul torturați de sârmele ieșite din sutien.

Criticii au fost foarte duri cu Mariah, iar ținuta ei a fost considerată printre cele mai nereușite din acest an de la Oscaruri.

Rochia aleasă de Mariah Carey este semnată de Philipp Plein, fostul iubit al Mădălinei Ghenea.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Mariah Carey și-a ars rochia de mireasă 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton