Margot Robbie are parte de o ascensiune fulminantă la Hollywood

 Florentina Liutic
.

După ce a apărut în filmul lui Martin Scorsese, „Lupul de pe Wall Street, în care a jucat alături de Leonardo DiCaprio, Margot Robbie a atras atenția tuturor cu talentul și frumusețea ei. Australianca de 26 de ani are parte de o ascensiune fulminantă la Hollywood, iar rolurile vin unul după altul.

Margot Robbie

ROLUL CARE I-A ASIGURAT SUCCESUL: Debutul ei cinema­tografic a avut loc în 2008, însă succesul l-a cunoscut odată cu rolul lui Noemi din „The Wolf of Wall Street pe care l-a obținut după ce l-a plesnit pe DiCaprio la audiții. Martin Scorsese a fost impresionat de aceas­tă improvizație și a luat-o în echipa sa. Pentru că în film are câteva scene în care apare goală, Margot a fost nevoită să-și mintă părinții. „Nuditatea a fost de la început o problemă pentru familia mea. Am născocit o poveste și le-am zis că au folosit o tehnologie pentru a suprapune capul meu pe corpul altei persoane, declara actrița. Până la urmă le-a recu­noscut că ea este cea care apare în re­spectivele scene.

ARTA DE A TATUA: Unul dintre hobby-urile lui Margot este acela de a tatua oamenii cu care lucrează. Drept urmare, atunci când redactorul revistei Vogue i-a luat un interviu, actrița i-a tatuat acestuia un „V. Ultima sa „victi­mă a fost Cara Delevingne, alături de care apare în „Suicide Squad, căreia a ales să-i tatueze „toe-mojiis, adică celebrele emoticoane, pe degetele de la picioare. În cadrul emisiunii lui Jimmy Fallon, Margot a mărturisit că și-a cum­părat aparatul de tatuat de pe eBay și a făcut până acum în jur de 50 de tatuaje.

ÎNAINTE DE ACTORIE: Pe vremea când era o adolescentă, Margot mun­cea în trei locuri simultan: vindea plăci de surf, era secretară și făcea sandvișuri la Subway. Bineînțeles, toate acestea în timp ce studia drama la Somerset. După absolvire, Margot s-a mutat în Melbourne pentru a începe o cari­eră în actorie. Norocul a fost de par­tea ei, actrița fiind distribuită în două producții care i-au adus mai apoi un rol în unul dintre cele mai iubite seriale australiene, „Neighbours. La numai cinci zile după expirarea contractului, actrița s-a mutat în L.A., iar o lună mai târziu a primit unul dintre rolurile principale în serialul retro „Pan Am. „După aproape un an de apariții în «Neighbours» mi-am zis: «Ok, urmă­torul pas e Hollywood».

PUTERE DE CONVINGERE: Margot a refuzat la început rolul protagonistei din filmul „Legenda lui Tarzan, pe motiv că producătorii țineau morțiș ca ea să slăbească destul de mult pentru a o interpreta pe Jane. Din fericire, ferme­cătoarea actriță a reușit să-i convingă pe aceștia. „Acțiunea are loc în secolul XIX, așa că nu era de mirare ca Jane să aibă câteva kilograme în plus. Nu am vrut să fiu slabă doar de dragul de a fi slabă. Plus că, pe timpul filmărilor, a fost prima dată când am locuit în Londra și am vrut să încerc toate pub-urile, a declarat Margot în presa britanică, ușor amuzată.

BLONDĂ SAU BRUNETĂ: Culoarea naturală a lui Margot Robbie este bru­net, dar a renunțat la această nuanță în momentul în care a decis să intre în lumea cinematografică. Însă interesant este faptul că pe iubitul ei, Tom Acker­ley, l-a cunoscut în 2014, în timp ce interpreta rolul unei brunete, în drama „Suite Française. Tânărul, de meserie asistent regizor, a fost pur și simplu vrăjit de frumoasa australiancă, iar împreună formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood.

ADINA VÎLCEA Foto HEPTA

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton