Maluma l-a copiat pe Fuego! Uite ce melodie i-ar fi furat

 Stamen Diana
.

De câteva zile, pe internet este mare vâlvă. Se pare că celebrul artist internațional Maluma l-ar fi copiat pe nimeni altul decât Fuego.

Așa cum fură inimile multor femei, Maluma i-ar fi furat și o melodie lui Fuego. Piesa 'Corazon' ar fi asemănătoare cu 'Sărut, femeie, mâna ta'. Din păcate, între cele două melodii există o diferență considerabilă de vizualizări. Maluma are aproximativ jumătate de miliard de vizualizări la melodia 'Corazon', în timp ce Fuego are aproximativ un milion de vizualizări la piesa 'Sărut, femeie, mâna ta'.

Noi am ascultat cele două melodii și într-adevăr există o asemănare între acestea. Fanii celor doi artiști nu au stat degeaba și au făcut un remix pentru a evidenția cât de mult seamănă cele două piese. Voi ce spuneți, seamănă sau nu?

Melodia interpretată de Maluma

Melodia interpretată de Fuego

Remixul celor două melodii

Mesajul lui Fuego după ce s-a spus că e copiat de Maluma

'Dragii mei, se tot vorbește, in ultimele zile, despre subiectul ce spune ca piesa „Sărut femeie,mâna ta!” ar semăna izbitor cu un hit internațional recent al cântărețului Maluma!
Melodia, inclusă pe albumul meu „Cântați cu mine”, a fost lansată in anul 2008, ea fiind creatia compozitorului Yan Raiburg, un talentat cantautor, cel care mi-a creat doua albume întregi pana in prezent! Eu știu ca muzica seamănă, ea fiind un limbaj universal al tututor! Așadar, orice-ar fi, sa ne bucurăm de ce ne poate oferi muzica! Zi frumoasa va doresc, tocmai din America, asteptandu-va, între 14 și 26 martie, in turneul national „Tu ești primăvara mea!”#sarutfemeiemanata', a postat artistul pe una dintre rețelele de socializare.

FOTO: Instagram, Facebook

Diana Stamen

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton