Madonna a împlinit 60 de ani. Cu ce se ocupa artista înainte să fie celebră

 Stamen Diana
.

Madonna a împlinit vârsta de 60 de ani, astăzi, 16 august. Vedeta internațională se bucură de fiecare clipă din viața ei și sărbătorește în oraşul Marrakech, din sudul Marocului. 'Regina muzicii pop' are aceeași siluetă ca trasă prin inel, pe care multe femei și-ar dori să o aibă la această vârstă.

Chiar dacă are 60 de ani, Madonna este plină de energie și se distrează de fiecare dată când are ocazia. Artista internațională este exact femeia aia care îmbină stilul sexy cu cel extravagant. Ziua de 16 august este motiv de dublu sărbătoare pentru Madonna, pentru că tot în aceeași zi, cântăreața a lansat primul său album care a dus-o pe culmile succesului.

Este sexy, senzuală și extravagantă. Madonna nu renunță la stilul care a consacrat-o și inspiră foarte multe femei cu atitudinea sa lipsită de inhibiții.

Madonna, înainte de celebritate

În anul 1978, Madonna a obţinut o bursă la Facultatea de Dans din Michigan, dar după doar un an a renunţat la studii şi a plecat în New York cu doar 35 de dolari în buzunar. Fără venituri, artista internațională a fost nevoită să se întrețină cum a putut, chiar dacă asta a însemnat să facă unele sacrificii. Vă vine să credeți sau nu… Madonna a lucrat ca ospătăriţă şi a pozat goală pentru studenţii la fotografie, fiind plătită cu 30 de dolari.

Citește și: La 59 de ani, Madonna face pe sexy polițista în costum de latex

FOTO: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton