Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, este îndrăgostit. Cum arată fata cu care are o relație de 4 luni

.

După ce Rebecca, fata cea mare a Anamariei Prodan, și-a făcut publică relația pe care o are cu David, acum a venit și rândul lui Luca. Băiatul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf este îndrăgostit nebunește de o tânără. Luca are o relație de 4 luni cu o fată din Germania.

Luca Reghecampf locuiește împreună cu mama lui în Germania, însă vine des în România, aici unde locuiește tatăl lui împreună cu Anamaria Prodan. De o bună perioadă, Laurențiu Reghecampf stă în Abu Dhabi, acolo unde este antrenor la o echipă de fotbal.

Băiatul cel mare al lui Reghe este îndrăgostit până peste cap de iubita lui, asta se vede clar din fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare. Este pentru prima dată când Luca Reghecampf se afișează cu o fată, semn că este ceva serios între ei.

Anamaria Prodan nu a făcut niciodată diferențe între copii, iar Luca a fost mereu bine primit în familia lor. Cei patru frați se înțeleg de minune și de fiecare dată când au ocazia petrec timp împreună. De cele mai multe ori, Sarah, Laurențiu Jr, Rebecca și Luca își petrec vacanțele împreună.

Luca Reghemcapf și iubita luiLuca Reghemcapf și iubita lui

 

FOTO: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton