Lora, rănită în timpul competiției de la ”Asia Express”. Artista a intrat în panică: ”Am semne” / EXCLUSIV

 Stamen Diana
.

Artista și iubitul ei, Ionuț Ghenu au trecut printr-o experiență de neuitat la 'Asia Express'. În timpul unei probe în care cei doi au fost legați, Lora a fost rănită la mâini. În acest mod artista a descoperit și un lucru pe care nu-l știa despre ea și care i-a provocat panică.

Dacă din fața televizorului totul pare foarte ușor în acest show, Lora ne-a povestit că experiența pe care a trăit-o în Asia a fost foarte grea și a descoperit lucruri pe care nici ea nu le știa despre ea. Se pare că artista a aflat că nu suportă să fie legată, iar acest lucru a făcut-o să clacheze. Chiar și acum, după ce Lora s-a întors în România, artista a rămas cu mai multe semne de când a fost legată. Ionuț Ghenu fiind foarte puternic atunci când trăgea, o trăgea și pe Lora după el, iar plasticul pe care îl aveau la încheieturi îi intra în piele. În această competiție, cei doi au făcut față celor mai mari provocări din viața lor, iar uneori s-au descurcat de minune.

'E foarte greu. Și va fi din ce în ce mai greu. Noi nu mâncam nimic toată ziua. E foarte greu. Mulți dintre colegi au clacat nervos și eu credeam că sunt aia cea mai nervoasă. Toți am fost duși în cam aceleași stări. Claustrofobia pe care o am eu, am descoperit că, nu are legătură doar cu spațiile mici, ea are legătură și cu legăturile. În momentul în care ne-a legat eu mi-am ieșit din minți. Simțeam că mă sufoc. Eu am făcut școală de disperare în momentul ăla. Noi am stat ore întregi legați. Eu aveam plasticul ăla îmi intra în mâini. Și acum am un semn. Am semne la încheietura mâinii și acum. Eram praf. Mă pusesem pe o bordură și eu zicea că nu mai pot. Nu ai cum să nu ai anumite colapsuri din astea.', a declarat Lora, în exclusivitate, pentru Revista VIVA!.

Au existat mici certuri între Lora și Ionuț Ghenu

Competiția și emoțiile pe care le-au simțit la 'Asia Express' i-au făcut pe Lora și Ionuț Ghenu să se cunoască mult mai bine unul pe celălalt. 'Nu a țipat rău. Foarte mult ne-a consolidat relația, ne-a ajutat foarte mult și ne-a schimbat foarte mult în bine. Am lăsat multă energie negativă acolo. Tot greul spre bine. A fost foarte greu. E din ce în ce mai greu. Noi am început foarte obosiți și stresați în Laos. Și trebuia să fii zen și nu reușeam. Noi nu ne-am certat des. Cearta noastră a fost câteva minute în Laos. Noi suntem aceeași oameni, dar mult mai uniți, râdem mult mai mult. Eu sunt mai sentimentală, iar Ionuț este foarte cerebral. Eu sunt adepta gândirii că ce sens are dreptatea în momentele alea și el e fix invers.', a declarat Lora, în exclusivitate pentru Revista VIVA!.

Lora și Ionuț Ghenu

Lora și Ionuț Ghenu

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton