Liviu Vârciu, prima fotografie cu chipul fiicei sale. Cu cine seamănă micuța Anastasia - FOTO

 Popescu Alexandra
.

La nici o lună de când a devenit tată, Liviu Vârciu și-a arătat pentru prima dată fetița pe care o are împreună cu iubita sa, Anda Călin.

Liviu a făcut o ședință foto cu micuța Anastasia Maria, iar alături i-au fost și iubita și fiica sa cea mare, Carmina, pe care o are dintr-o relație anterioară. Astfel, vedeta le-a arătat fanilor, pentru prima dată, chipul celui mai mic membru al familiei sale.

Liviu a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu el și Anda în care își țin fiica în brațe, fiind și primul tablou de familie al cuplului. Micuța doarme profund și pare foarte liniștită, semn că aparatul de fotografiat nu o supără, ba chiar îi place la ședința foto. Mai mult, acesta a postat și o imagine cu cele 2 fiice ale sale, Anastasia și Carmina, care are 15 ani, care le înfățișează într-o ipostază extrem de emoționantă. Carmina își ține fericită surioara în brațe și se vede că este absolut topită după micuță.

„Comorile mele', a scris Liviu în dreptul imaginii cu cele două.

Cu cine seamănă Anastasia? Deocamdată este prea mică să ne dăm seama, dar din primele imagini pare că va fi copia fidelă a lui Liviu.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton