Lily-Rose Depp, fiica lui Johnny Depp, a pozat topless pentru prima oară

 Popescu Alexandra
.

Lily-Rose Depp a moștenit genele părinților să, Johnny Depp și Vanessa Paradis, și este în centrul atenției în industria modei. Designeri faimoși precum Karl Lagerfeld și fostul editor de la Vogue Paris Carine Roitfeld sunt impresionați de frumusețea ei aparte, așa că Roitfeld a ales-o recent pe Lily să apară pe coperta CR Fashion Book Issue 11 într-o ipostază sexi.

Fata faimosului actor din „Piratii din Caraibe' a împlinit 18 ani, în mai, și acum își poate arăta formele într-un mod artistic. Pe coperta revistei, Aceasta apare într-o cămașă cu nasturii desfăcuți care îi expune pieptul, are părul prins într-o coadă și o țigară neaprinsă în gură pentru a reprezenta anul 1999, cea mai recentă temă a publicației.

Lily este leită mamei sale când era model, dar aceasta vrea să știe ca nu a ajuns unde este astăzi datorită părinților săi faimoși.

Citește și: Kristen Stewart și Stella Maxwell, în ipostaze nud pe internet

„Mulți oameni cred că sunt actriță datorită tatălui meu, că nu a trebuit să muncesc foarte mult ca să fiu văzută sau recunoscută în industrie. Nu o fac pentru că este ușor. Nu o fac doar pentru că familia mea este în această industrie', a declarat fiica Vanessei Paradis.

Coperta revistei nu arată tot… în următoarele pagini Depp își acoperă sânii doar cu mâinile. Deși Johnny este foarte mândru de fiica sa și o consideră incredibilă, este speriat de faptul că Lily se maturizează.

„Este o femeie… într-un fel. Da, asta sperie un tată', a declarat actorul de 54 de ani.

Laura Oaida

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton