Andreea Marin și Lavinia Pîrva, fosta și actuala doamnă Bănică, și-au schimbat lookul...la fel

 Alina Dan
.

Între Andreea Marin – fosta doamnă Bănică – și Lavinia Pîrva – actuala doamnă Bănică – nu a existat niciodată o rivalitate fățișă. Însă tocmai asemănarea fizică dintre cele două i-a făcut pe mulți să creadă nu doar că gusturile lui Ștefan Bănică în materie de femei sunt clar definite, ci și că este imposibil ca între ele să nu existe un minimum de concurență de imagine. 

O situație recentă face tocmai ca speculația rivalității să se întărească.

Primăvara este, în general, vremea schimbărilor de orice fel, dar mai ales a schimbărilor de look. Se reînnoiesc garderobe, se trece la cure de detox care să pregătească organismul pentru vremea frumoasă și trupul pentru vestimentația sumară și, evident, se adoptă schimbări de look.

În materie de colorare a părului, primăvara aceasta se poartă grey ombre. Așa că, pentru a fi în tendințe, atât Lavinia, cât și Andreea au ales aceste nuanțe de păr. Evident, niciuna dintre ele nu a rămas netaxată prin comentariile de pe paginile lor de socializare, fiecare fiind acuzată că o copiază pe cealaltă.

Dacă Lavinia s-a bucurat de noul look și atât, Andreea a avut și o justificare pentru alegerea îndrăzneață și mai puțin caracteristică ei: are fire de păr alb încă de la 18 ani și aceasta este singura metodă discretă prin care le poate ascunde. Însă, înainte de a decide dacă adoptă sau nu noul look pe termen lung, Andreea doar 'experimenteză', de unde înțelegem că a apelat la meșe.

Foto: Faceboo, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton