Lavinia Pîrva, detalii din relaţia cu Ştefan Bănică: "Nu e cu nervi şi chiar dacă ar fi aşa, ne despărţim"

 Pirvu Cristina
.

Lavinia Pîrva, detalii din relaţia cu Ştefan Bănică. Cântăreaţa a devenit doamna Bănică anul trecut, aşadar se pare că totul merge bine pe plan personal, dar şi pe plan profesional. Este concentrată pe cariera sa, dar ştie şi când e momentul de vacanţă! 

Artista a declarat că în multe privinţe ea şi Ştefan au aceleaşi gusturi, că sunt foarte asemănători. Nu e de mirare că au o relaţie aşa de frumoasă şi că au ajuns chiar şi la căsătorie. Vedeta a declarat că sunt moderaţi în ceea ce priveşte shopping-ul. Spune că se despart în magazin atunci când au păreri diferite şi se calmează.

„Să ştii că suntem foarte asemănători. Ne potrivim în toate. Nu e cu nervi şi chiar dacă ar fi aşa, ne despărţim la un moment dat unul într-o parte, altul în cealaltă parte.”, a declarat Lavinia la „Vorbeşte lumea”.

Vedeta a fost întrebată cum va petrece Pastele, pe 8 aprilie. Nu are planuri măreţe, va sta cu cei dragi.

„De Paşte probabil vom fi cu familia noastră, dar nu ştim ce şi cum.”, a spus ea.

Cum au petrecut vacanţa în America de Sud

La începutul acestui an, cei doi au plecat într-o vacanţă de neuitat în America de Sud. S-au relaxat şi au făcut şi câteva cumpărături. Anul trecut, în vară, cei doi şi-au unit destinele. 

„Da, stă şi el la soare. Noi când plecăm în vacanţă, plecăm după o perioadă aglomerată. Facem şi shopping. (…) Depinde de cheful pe care îl am. Dacă îmi place ceva în mod special. Nu plec cu listă şi nu fac cumpărături numai de dragul de a le face.”, a completat Lavinia.

Lavinia Pîrva, în umbra lui Ştefan Bănică?

„Nu m-am simțit niciodată în umbra cuiva, n-am fost ahtiată după o celebritate atinsă cu orice preț. Tot ceea ce sunt am con­struit în timp, cu pași mici și siguri. Am suficientă încredere în mine și nu am simțit nevoia să demonstrez că aș fi altceva decât ceea ce sunt. Sunt o persoană discretă, așa am fost mereu și nu-mi place să fac lucrurile osten­tativ. Da, sunt mândră că stau lângă un om cu care pot împărtăși atât de multe, atât în plan personal, cât și profesional.”, a spus vedeta într-un interviu exclusiv pentru Revista VIVA!.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton