Lavinia Pârva, enervată la culme de Victor Slav și Andreea Mantea. Vedeta a vrut să plece din emisiune

.

Lavinia Pârva a fost enervată la culme de Victor Slav și Andreea Mantea în emisiunea pe care aceștia o moderează la Kanal D. Artista a venit la TV să povestească despre noua ei melodie, 'Replică de cinema', dar a avut parte de o mare neplăcere în direct. La un moment dat, artista a vrut să plece din emisiune.

Soția lui Ștefan Bănică Jr. a fost supusă mai multor situații neplăcute în emisiune. Aceasta a fost confundată, iar la un moment dat, cei doi prezentatori TV nu erau atenți la ceea ce vorbea ea. Victor Slav i-a spus că ea a făcut parte din trupa A.S.I.A., iar Lavinia Pârva luat imediat atitudine: 'Victor, mă confunzi! Tu știi pe cine ai invitat la emisiune? Știi cum mă cheamă? Sunteți foarte dubioși în seara asta. Ați băut ceva?'.

La un moment dat, aceasta a vrut să părăsească platoul neînțelegând ce se petrece, mai ales că emisiunea era difuzată în direct. 'Nu, deci hai să nu mai….deja exagerăm, cred. Adică…m-ați invitat să vorbesc despre cântecul meu. V-am povestit. Dacă doriți să vă cânt cântecul meu, voi face lucrul acesta, dacă nu cred că exagerăm. Nu, serios, nu glumesc! Cred că nu este cea mai bună seară a voastră. Cred că nu e cazul să mai rămân în emisiune', a spus soția lui Ștefan Bănică.

Ei bine, totul a fost o farsă pe care Andreea Mantea și Victor Slav i-au pregătit-o Laviniei Pârva. 'Ați fost buni! Nu mi-a venit să cred. Nu înțelegeam ce se întâmplă. Mai ales că eu am mai fost la voi în emisiune și în trecut', a spus cântăreața râzând.

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton