Laura Cosoi, prima reacție legată de relația lui Smiley cu Gina Pistol

 Popescu Alexandra
.

Vestea că Smiley și Gina Pistol formează cel mai nou și hot cuplu din showbiz a luat prin surprindere pe toată lumea, iar mulți s-au întrebat ce crede Laura Cosoi, fosta parteneră a lui Smiley, despre știrea verii.

Ei bine, după câteva săptâmâni de când noul cuplu a ținut prima pagina a tabloidelor, Laura a oferit și prima reacție legată de acest subiect.

„Îţi dai seama că nu aş putea să fac asta în public, să mi se întoarcă toate cuvintele. Dacă sunt împreună, foarte bine! Dar cred că cel mai bine ar fi să îi întrebaţi pe ei!', a declarat Laura Cosoi pentru wowbiz, scrie Mediafax.

După despărțirea de Alin Cocoș, Gina Pistol a stat o perioadă singură până ce paparazzi au surprins-o acasă la Smiley unde și-a petrecut noaptea împreună cu artistul. Se pare că cei doi au o relație de câteva luni, iar Smiley a oferit, în exclusivitate pentru Viva!, prima declarație legată de relația cu Gina.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton