Laura Cosoi, despre ultima ceartă cu soțul său: ”I-am spus să nu țipe”

 Pirvu Cristina
.

Laura Cosoi, despre ultima ceartă cu soțul său. În câteva luni va aduce pe lume primul său bebeluș. Laura este mai fericită ca niciodată alături de soțul său, Cosmin Curticăpean. Au o relație perfectă, însă recent au avut o mică neînțelegere.

În curând va deveni mamă, însă stilul său de viață nu s-a schimbat foartea mult. Laura Cosoi face sport, are o alimentație echilibrată, încă urcă pe scenă și muncește, este o viitoare mămică activă. Cu soțul său, Cosmin, Laura se înțelege perfect.

Curticăpean are grijă de ea, o protejează, îi oferă tot spirjinul. Recent, cei doi au trecut printr-o mică neînțelegere, o ceartă minoră. Laura Cosoi nu s-a ferit să povestească.

'Nu m-am certat…a fost așa…pentru că încerca să ajute pe cineva și a ridicat tonul. I-am spus să nu țipe pentru că omul putea să fie rănit.
Mijlocul prin care vrei sa îl ajuti poate să doară.', a spus Laura Cosoi pentru revista Unica.

Recent, vedeta a divulgat și un secret, lucru care unora li se poate părea stupid.

'Am deconspirat un secret, eu nu pot sa tin secrete. Pot sa tine secrete ale altor oameni, dar ale mele nu. Eu nu am secrete. Ii zic lui Cosmin ca secretele nu pot să le țin, trebuie să le spun imediat.', a mai adăugat viitoarea mămică.

Laura Cosoi face sport regulat

Vedeta a povestit pe blogul său că medicul i-a recomandat să facă sport. Este bine şi pentru ea, dar şi pentru micuţa care va veni pe lume în curând. Nu face orice exerciţii, ci cele indicate femeilor însarcinate.

Este conştientă că în acest fel se va recupera şi mai bine după ce naşte. Vrea să o educe şi pe micuţă în acest fel, să ducă o viaţă echilibrată, să facă sport şi să se bucure de viaţă.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton