La mulţi ani, Adrian Mutu! "Briliantul" face furori la 39 de ani

 Pirvu Cristina
.

Astăzi, 8 ianuarie, este ziua de naştere a lui Adrian Mutu. Acesta împlineşte 39 de ani şi este într-o formă de invidiat! Uite cine îl menţine tânăr! 

Adrian Mutu este sărbătoritul zilei. Acestuia îi merge din plin atât în cariera sa, cât şi pe plan personal. Are patru copii, Mario, Adriana, Maya, Tiago,  şi o căsnicie fericită alături de Sandra. Ea este cea care îi oferă toată dragostea şi momentele cele mai fericite.

Soţiile lui Adrian Mutu

În 2001, Adrian Mutu s-a căsătorit cu actriţa Alexandra Dinu, cu care are un copil, Mario, în vârstă de 15 ani. Cei doi au divorţat în 2003.
La doi ani distanţă, atacantul s-a însurat pentru a doua oară, de data aceasta aleasa fiind modelul dominican Consuelo Matos Gómez. Au doi copii împreună, Adriana, născută în 2006, şi Maya Vega, venită pe lume în 2008. Mutu a divorţat de Consuelo în 2014.
Urmează cea de a treia căsătorie. Adrian Mutu şi Sandra au avut parte de o petrecere pe cinste, care s-a ridicat la nivelul aşteptărilor tuturor celor prezenţi pe data de 15 octombrie. Cei doi au fost toată noaptea numai un zâmbet, iar Sandra a atras atenţia cu ţinuta spectaculoasă pe care a schimbat-o, a treia la număr, la cel mai important eveniment din viaţa ei. Tot atunci l-au botezat şi pe fiul lor, Tiago.
Foto: Instagram, Facebook, Libertatea

Cristina Pîrvu

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton