Kim Kardashian - dezvăluiri incendiare despre mariajul cu Kris Humphries: „Toată lumea a spus că am făcut-o pentru show...”

 Popescu Alexandra
.

Familia Kardashian este recunoscută pentru faptul că își expun viețile în reality show-ul „Keeping Up With The Kardashians', care este la TV de mai bine de 10 ani. Acum, surorile Kardashian și Kris au vorbit mai deschis ca niciodată și au dezvăluit detalii din trecut destul de șocante în noul număr al revistei The Hollywood Reporter, unde apar și pe copertă.

Kim Kardashian (36) a recunoscut că a fost aproape căsătorită cu Kris Humphries, în timp ce Khloe Kardashian (32) a dezvăluit că a fost ideea lui Lamar Odom de a face un reality show. În plus, Kris, Kourtney, Kendall și Kylie au dat detalii bombă despre viețile lor.

Kim s-a căsătorit cu bachetball-istul Humphries în luna august a anului 2011. Nunta de 6 milioane de dolari a fost filmată de E! pentru o ediție specială KUWTK, ceea ce le-a adus venituri de 10 milioane de dolari. Însă a fost doar un succes financiar, în viața reală lucrurile fiind cu totul diferite. Kim a știut că nu va merge chiar înainte să spună „da'.

Citește si: Josh Hartnett este tata pentru a doua oara

„Toată atenția a fost concentrată asupra nunții  și m-am gândit că, poate, este doar presiunea show-ului și că asta îmi oferă senzația de anxietate. Prietenii mi-au spus că mă simt rece, însă și producătorii au spus <> În noaptea de dinainte mama m-a tras departe de camere și mi-a spus <> M-am simțit ca și cum, dacă renunț, toată lumea va crede că o fac doar pentru show. După aceea oamenii vor spune <>, dar fizic nu puteam face asta. Când am luat decizia (să divorțez), toată lumea a spus că am făcut-o pentru show. Toată lumea voia să mă doboare', a mărturisit Kim Kardashian în interviu.

Ryan Seacrest, unul dintre producătorii și co-creatorii show-ului, a spus: „Îmi amintesc când Kim m-a sunat după nuntă. A fost la câteva zile după și nu părea că se simte bine. Era foarte sinceră și deschisă.'

Kim a intervenit: „Gândiți-vă logic: dacă era doar pentru show nu credeți că aș fi găsit pe cineva care să fii semnat? Cineva ok cu care să mă căsătoresc și de care să divorțez două luni mai târziu? Dacă era pentru show nu credeți că existau mai puține probleme juridice? Au fost emoții reale, trăiri reale. Oamenii nu înțeleg.'

Kim Kardashian a vorbit și despre actualul său soț, Knaye West, cu care are doi copii, Saint și North. Rapper-ul nu a acceptat niciodată să apară în show, însă a mai fost văzut din când în când.

„Kanye a fost de genu <> Cu adevărat surprinzător, te vei gândi. A spus <>, însă mai apare aleatoriu. Dar voi găsi (episoadele) și i le voi arăta. Știa că iubesc să cochetez cu camera, așa că a filmat și a spus <> și a primit o degajare muzicală. Dar nu voi vorbi niciodată despre ceea ce se întâmplă cu Kanye. Voi vorbi despre cum mă simt. Știe că îl protejez', a mai spus Kim.

Nevoia de intimitate a împiedicat-o pe ea să filmeze nunta lor italiană.

Alexandra Popescu

Foto: The Hollywood Reporter, Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton