Kim Kardashian dezvăluie experienţa traumatizantă din timpul naşterii: "Am sângerat până să-mi dau viaţa!"

 Pirvu Cristina
.

Kim Kardashian dezvăluie experienţa traumatizantă din timpul naşterii. Este mamă a trei copii, doi dintre ei fiind aduşi pe lume de ea, pentru al treilea, vedeta a apelat la o mamă surogat tocmai din cauza problemelor medicale pe care le-a povestit. A fost la un pas de moarte, căci a sângerat foarte mult!

Într-un interviu pentru Revista Elle, Kim Kardashian nu s-a mai ferit să aducă în discuţie problemele de sănătate pe care le-a avut, de altfel, şi cele care au împiedicat-o să aducă pe lume cel de-al treilea bebeluş, pe Chicago. Vedeta în vârstă de 37 de ani a explicat că experienţa traumatică se referă la momentul în care a născut, s-a confruntat cu o placentă praevia. A sângerat foarte rău.

Doctorul a fost nevoit să intervină imediat. „Medicul a băgat în mine întregul braţ”, asta pentru a îndepărta organul. „După ce dai naştere unui copil, placenta se presupune că trebuie să iasă. A mea a fost blocată acolo. Asta se întâmplă cu femeile care mor la naştere. Ai hemoragie, sângerezi foarte rău şi poţi muri. Ca să o scoţi de acolo e aşa dezgustător. Doctorul a băgat toată mâna în mine ca să prindă organul. A fost cel mai dureros. „, a completat ea.

Nu se ştie cu exactitate dacă în cazul naşterii lui North sau a lui Saint a trecut prin această experienţă dureroasă. Este probabil ca din acest motiv să fi apelat la mama surogat.

Citeşte şi:

Kim Kardashian a prezentat-o pe mama surogat a lui Chicago. E mulatră

Ce e placenta Praevia

Placenta este un organ ce se formează pe peretele intern al uterului, la scurt timp după concepție. Prin intermediul placentei trec de la mama la făt oxigen și nutrienți, iar de la făt la mama diferiți produși ai fătului. De obicei, placenta se atașează de uter deasupra cervixului (porțiunea decliva a uterului, corespunzătoare colului). Într-un procent mai mic de 1% din nașteri, placentă se formează la baza uterului și va acoperi parțial sau total cervixul. Atunci când placentă blochează cervixul se folosește termenul de placentă praevia, conform sfatulmedicului.ro.

Orice sângerare pe cale vaginală, nedureroasă, apărută în trimestrul 3, ar trebui să ridice suspiciunea de placentă praevia, cu atât mai mult dacă gravida este multipara, are vârstă înaintată, sarcina e gemelară sau fătul este situat în poziție anormală (prezentatie transversa sau pelviană). Ecografia de sarcina precizează diagnosticul. Examinarea gravidei este bine a se face în spital, deoarece oricând ea poate deveni urgență, necesitând intervenție chirurgicală, precizează csid.ro.

Foto: Hepta, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton