Kim Kardashian, deşi a apelat la o mamă surogat, îşi poate alăpta cel de-al treilea copil! Cum e posibil

 Pirvu Cristina
.

Kim Kardashian şi Kanye West au devenit părinţi pentru a treia oară cu ajutorul unei mame surogat! Deja au ales numele copilului, iar mai mult decât atât, se pare că vedeta îl poate alăpta. Totul este posibil!

Kim Kardashian şi Kanye West s-au hotărât repede în privinţa numelui pe care îl va purta fiica lor recent născută. Ea a venit pe lume pe data de 15 ianuarie cu ajutorul unei mame surogat. Mezina familiei va purta numele Chicago, iar după anunţul iniţial, starleta-mamică a revenit cu precizarea că o vor alinta Chi.

Vedeta nu a mai putut rămâne însărcinată natural deoarece medicii au avertizat-o că asta i-ar pune viaţa în pericol!

Kim şi Kanye sunt deja părinţii fetiţei North de 4 ani şi ai lui Saint, de 2 ani.

Kim Kardashian îşi poate alăpta cel de-al treilea copil

Conform dailymail.co.uk, Kim Kardashian îşi poate alăpta fiica recent născută. Experţii au explicat cum o mamă care nu i-a dat naştere copilului poate face asta. Vedeta îşi poate păcăli corpul, făcându-l să creadă că a trecut printr-o sarcină.

Kim a postat recent în mediul online, mai exact pe Snapchat, un video în care apare o pernă specială pentru alăptat, acest gest trezind multe suspiciuni în rândul urmăritorilor. Ei s-au întrebat dacă ea poate produce lapte fără să fi fost însărcinată.

Se pare că există o modalitate prin care Kim Kardashian îşi poate alăpta fiica.

Molly Petersen, medic specialist, a declarat pentru Daily Mail Online că femei precum Kim pot produce lapte printr-un proces indus de lactaţie. Acest proces prin care femeile pot alăpta copiii pe care nu i-au născut nu este nou, acesta datează chiar din secolul XIX sau XX.

Femeile pot experimenta lactaţia şi la doi ani după ce au născut. Kim, care i-a dat naştere lui Saint în 2015 şi lui North în 2013, poate induce lactaţia fără medicamente.

„Anumite femei pot produce lapte fără un supliment de medicamente. Prin simplul gest de a duce copilul la piept se poate induce lactaţia”, afirmă Petersen.

 

 

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton