Kim Kardashian a pozat goală pentru fanii săi. Imaginile sunt explicite

 Pirvu Cristina
.

Kim Kardashian a pozat goală. Nu se opreşte şi uimeşte! Vedeta, mamă a trei copii, ne-a obişnuit cu pozele în ipostaze sexy cu haine din ce în ce mai puţine. De această dată, Kim a renunţat la ele definitiv şi a pozat complet goală. Fanii săi s-au putut bucura de aceste ipostaze!

De ani de zile, încă de când s-a lansat în showbiz, Kim Kardashian a pozat în ipostaze sexy, dacă nu chiar provocatoare. A renunţat destul de des la haine, ba pentru revistele pentru adulţi, ba pentru diversele sale colecţii. Iată că de data aceasta a făcut-o special pentru fanii săi cu un scop precis.

Kim apare complet goală, fără a-şi astupa părţile intime, în mai multe imagini postate pe pagina sa de Instagram. Vedeta în vârstă de 37 de ani urmează să devină imaginea propriul parfum

Acoperită cu un strat de lut sau complet dezbrăcată, fără niciun artificiu, Kim a reușit să capteze atenția fanilor din întreaga lume. Fotografiile explicite pot fi văzute în galeria foto!

Kim Kardashian a pozat complet goalăKim Kardashian a pozat complet goală

Kim Kardashian, despre experienţa traumatizantă din timpul naşterii

Într-un interviu pentru Revista Elle, Kim Kardashian nu s-a mai ferit să aducă în discuţie problemele de sănătate pe care le-a avut, de altfel, şi cele care au împiedicat-o să aducă pe lume cel de-al treilea bebeluş, pe Chicago. Vedeta în vârstă de 37 de ani a explicat că experienţa traumatică se referă la momentul în care a născut, s-a confruntat cu o placentă praevia. A sângerat foarte rău.

Foto: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton