Kim Kardashian a dat marea veste! Ce sex va avea cel de-al treilea copil

 Stamen Diana
.

Kim Kardashian va avea cel de-al treilea copil în curând, iar vedeta internațională s-a dat de gol și a dezvăluit sexul bebelușului ce urmează să vină pe lume. Starul de 37 de ani a apelat la o mama surogat pentru a avea cel de-al treilea copil.

Vedeta a fost invitată în emisiunea Ellen DeGeneres, unde a vorbit despre petrecerea de bun venit a bebelușului. Evenimentul a avut loc weekendul trecut și a fost unul spectaculos. În timpul emisiunii, Kim Kardashian a dezvăluit sexul bebelușului său.

Fetița vedetei, North, așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a bebelușului. Micuța a avut și o idee la eveniment, aceea de a păstra ea toate jucăriile primite pentru viitorul copil. Kim Kardashian s-a dat de gol și a declarat că va avea încă o fetiță.

,,Oamenii au adus jucării și cadouri, iar în timp ce le deschideam de față cu ea, mi-a spus că din moment ce bebelușul nu este aici, toate jucăriile ar trebui să fie în camera ei, astfel le va ține în siguranță pentru sora ei', a declarat Kim Kardashian.

Kim Kardashian și Kanye West au plătit o mamă surogat cu $75.000 pentru serviciile sale. Medicii au sfătuit-o pe vedetă să apeleze la o mamă surogat, pentru că cele două sarcini pe care le-a avut au fost foarte dificile. Bebelușul urmează să se nască în luna Ianuarie 2018.

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton