Kate Middleton, style icon pe timpul sarcinii. E o gravidă şic

 Pirvu Cristina
.

Kate Middleton, style icon pe timpul sarcinii. Arată fabulos fără să pară că depune vreun efort, fiind considerată cea mai elegantă femeie din Marea Britanie. Aflată la a treia sarcină, Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, este un style icon și o adevărată inspirație pentru femeile din lumea întreagă. 

Sintagma gravidă şic este un pleonasm, însă lui Kate Middleton îi reușește de minune, asta chiar în condițiile reușește de minune, asta chiar în condițiile în care eticheta nu îi permite prea multe. Din fericire, îi permite silueta, iar pentru ea faptul că are aproape în permanență mâinile acoperite, că nu poate purta rochii decoltate și nici mai scurte de o palmă deasupra genunchiului nu reprezintă un impediment. Ducesa de Cambridge mizează, în schimb, pe croielile simple și nuanțele pastel și nu se ferește nici de combinațiile mai îndrăznețe, cu imprimeuri florale, geometrice sau animal print. Outfiturile care au consacrat-o pe Kate Middleton, deși au un aer cuminte și de cele mai multe ori clasic, în mod paradoxal, sunt surprinzătoare. Una dintre ținutele cele mai spectaculoase purtate de aceasta în perioada sarcinii a fost o rochie albă cu buline negre de la Topshop, un brand accesibil oricui, la care a accesorizat un superb sacou Ralph Lauren.

La fel de sexy a fost Ducesa de Cambridge și în rochia dalmatian-print de la Hobbs, în valoare de 265 $, față de care, se pare, a făcut o pasiune, fiindcă a purtat-o și când era însărcinată cu Prințul George, și cu Prințesa Charlotte. De altfel, Kate arată la fel de bine îmbrăcată din cap până în picioare în alb, în blue-navy sau în ținute nude, printre designerii săi preferați numărându-se Jenny Packham, Alexander McQueen și Erdem, dar Ducesa poartă fără probleme și branduri mass-market, cum ar fi Zara sau H&M.

Pretty in hot pink

E greu de făcut un top al outfiturilor purtate de Kate Middleton în timpul celor trei sarcini ale sale, deoarece fiecare apariție a sa a fost impecabilă, dar sunt totuși câteva care au impresionat în mod special. La aniversarea a 60 de ani de domnie ai Reginei, îmbrăcată într-o ținută Jenny Packham în întregime crem, Kate Middleton monopoliza toate privirile. În luna mai 2013, la un garden party dat de Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham, Ducesa de Cambridge, însărcinată în 7 luni cu Prințul George, făcea furori cu o splendidă rochie galbenă Emilia Wickstead, iar câteva zile mai târziu, în timpul unei vizite oficiale la o casă de copii, atrăgea atenția cu un pardesiu Tara Jarmon, de culoarea piersicii. Pe parcursul tuturor celor trei sarcini ale sale, Kate a făcut un adevărat „trade mark din mantouri, create în așa fel încât să se adapteze siluetei sale în continuă transformare, pentru că, se știe, Ducesa este una dintre persoanele care reciclează. Cea mai bună dovadă este superbul palton Mulberry roz-fucsia, pe care aceasta l-a purtat atât pe parcursul ultimelor două sarcini, cât și la alte evenimente. La Commonwealth Day, cu puțin timp înainte de a o naște pe Prințesa Charlotte, Kate a purtat o haină Alexander McQueen roz-pal, cu perle mari pe post de nasturi, care i-a făcut pe cei prezenți să concluzioneze că viitorul nou-născut va fi fetiță. Evident, a fost o coincidență, deoarece Ducesa purtase superbul outfit și înainte de a-l naște pe Prințul George…

TREND-SETTER ÎN ULTIMA LUNĂ DE SARCINĂ

Vestea că Ducesa de Cambridge va deveni mamă pentru a treia oară a luat pe toată lumea prin surprindere și, după cum glumea Kate, chiar și pe soțul său, Prințul William, care părea destul de mulțumit cu doi copii… Deși nu a fost scutită nici de data asta de grețurile matinale, care i-au transformat sarcinile într-un coșmar, fiecare apariție a lui Kate la evenimente a fost impecabilă. Chiar dacă părea că nu ar mai putea surprinde cu nimic, la începutul acestui an, la un dineu dat de ambasadorul britanic la Stockholm, Ducesa de Cambridge a purtat o rochie Erdem galbenă, lungă și cu model floral, făcând notă discordantă cu ceilalți invitați, dar rezultatul a fost unul fabulos. Pe 18 februarie, la premiile BAFTA, cu doar două luni înainte de a naște al doilea copil, Kate strălucea pe covorul roșu într-o rochie verde-închis Jenny Packham, la care a purtat o pereche de pantofi Prada și pe care a accesorizat-o cu un colier cu smaralde și diamante. Pentru că Ducesa de Cambridge poartă cu aceeași eleganță și naturalețe atât outfituri de brand, cât și haine accesibile tuturor, datorită ei, acum rochiile Seraphine cu model floral, destinate femeilor însărcinate, sunt tot mai greu de găsit, la fel ca și jachetele sport de la Perfect Moment și sneakerșii New Balance și Nike. Surprinzător sau poate nu, Kate Middleton e trend-setter nu doar în ceea ce privește ținutele elegante, ci și cele casual. Dat fiind că va deveni curând mamă pentru a treia oară, nu ar fi de mirare ca Marea Britanie să aibă parte de un boom și în privința natalității…

Kate MiddletonKate Middleton

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton