Kate Middleton nu cheltuie mulţi bani pe haine. Ultima rochie purtată costă până în 1.000 de lei

 Pirvu Cristina
.

Kate Middleton nu cheltuie mulţi bani pe haine. La fiecare apariţie publică, Ducesa de Cambridge impresionează prin stilul său, mai ales că este însărcinată în ultima lună. În aprilie va aduce pe lume cel de-al treilea copil al său şi al Prinţului William. S-a dovedit de-a lungul timpului că nu aruncă cu banii pe haine.

Soţia Prinţului William a apărut recent la o întânire în Londa purtând o rochie care nu costă mai mult de 255 de dolari, aproximativ 1.000 de lei. Din păcate, după apariţia Ducesei stocul a fost epuizat. În magazine nu se mai găseşte aşadar acest model. Articolul vestimentar este bleumarin, în partea de sus este creat din dantelă, iar în partea de jos dintr-un material uşor, care îi pune în evidenţă burta de gravidă.

Se pare că Ducesa de Cambridge este chibzuită, nu îi place să arunce cu banii pe hainele sau pe accesoriile de brand şi preferă unele la preţuri normale, deloc exagerate.

Mai mult decât atât, Kate Middleton zâmbeşete semn că se simte confortabil în ţinutele pe care le poartă. În aproximativ o lună va aduce pe lume cel de-al treilea copil al său şi al Prinţului William, dar nu renunţă la tocuri. Are grijă şi nu poartă unele foarte înalte.

Kate Middleton a impresionat într-o nouă ţinutăKate Middleton a impresionat într-o nouă ţinută

Kate Middleton dă de bănuit despre sexul celui de-al treilea copil

Referitor la sexul bebeluşului pe care îl poartă în pântece au apărut diferite zvonuri. Kate participa la diferite întâlniri în primele luni de sarcină şi purta haine roz, galbene. Iată că acum ea dă alte indicii care trezesc suspiciuni. La întâlnirea aceasta, Ducesa a fost vrăjită de un bebeluş, un băieţel, care stătea în braţele mamei sale. Kate s-a oprit în dreptul lui, l-a luat de mânuţă şi i-a adresat câteva cuvinte. Întreaga scenă a fost fotografiată. Vezi imaginile aici.

Cât va costa rochia de mireasă a lui Meghan Markle

Spre deosebire de Kate Middleton, Meghan Markle investeşte aproximativ 400.000 de lire sterline pe rochia de mireasă. Aşadar, cheltuielile de nuntă au ajuns să se dubleze, arată Daily Mail.   „Meghan este ca orice altă mireasă care se pregăteşte pentru ziua visurilor ei. Rochia de mireasă a fost cea mai scumpă şi bugetul s-a dublat acum faţă de cât era iniţial, a spus o sursă conform revistei Look.

Kate Middleton şi Meghan Markle

Kate Middleton şi Meghan Markle

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton