Karmen are un nou iubit, la două luni de la despărțirea de Bogdan Daragiu. Cine este cel care a cucerit-o

 Stamen Diana
.

Karmen este una dintre artistele care a reușit să strângă milioane de vizualizări la melodiile sale, dar și să frângă inimile bărbaților. Cântăreața s-a despărțit în urmă cu două luni de iubitul ei, regizorul Bogdan Daragiu, iar acum se pare că a fost lovită din nou de Cupidon. Karmen are un nou iubit.

La sfârșitul lunii august, Karmen și Bogdan Daragiu anunțau despărțirea lor, fără să existe un motiv întemeiat. 'Cu 2 ani în urmă am început o frumoasă relație cu Bogdan, însă astăzi mergem pe drumuri diferite. A fost o decizie comună și am vrut să aflați de la mine personal. Mulțumesc că ai luat parte la călătoria mea. Au fost 2 ani plini de bucurii și momente frumoase. De azi începem un nou capitol', a fost mesajul transmis de Karmen în urmă cu două luni.

Seara trecută, Paparazzi au prins-o pe Karmen alături de noul iubit la un restaurant de lux din București. Artista era însoțită și de familia ei, iar gesturile drăgăstoase dintre cei doi nu lipseau.

Numele noului iubit al lui Karmen este Bogdan Caplescu. Un tânăr căruia îi place să iasă în locuri exclusiviste. Se pare că și pe actualul iubit al cântăreței îl cheamă tot Bogdan, cum îl chema și pe fostul.

Citește și: Karmen este însărcinată. Artista va deveni mamică la doar 21 de ani

Citește și: Karmen a fost pedepsită de părinții săi! 

Bogdan CaplescuBogdan Caplescu

FOTO: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton