Kamara şi iubita Mădălina s-au despărţit. S-a întâmplat de ziua lui

 Pirvu Cristina
.

Kamara şi iubita Mădălina s-au despărţit. Chiar dacă încă este căsătorit cu Oana de care a anunţat că divorţează, Kamara forma de ceva timp un cuplu cu Mădălina. Cei doi au decis că este mai bine să se despartă, ruptura având loc chiar de ziua artistului. Mădălina a făcut chiar şi primele declaraţii despre acest episod din viaţa lor. 

Anul 2018 a început cu o veste uimitoare, Kamara a anunţat că divorţează de soţia Oana, de mama copilului său care are probleme de sănătate. Cei doi s-au văzut în câteva întâlniri televizate şi şi-au adus o serie de acuze foarte grave. Oana spunea că artistul nu i-a fost alături în cele mai dificile perioade, în primii ani de viaţă ai fiului lor.

Kamara o contrazicea şi susţinea că ea doar se folosea de fiul lor, mai exact ca o „monedă de schimb”. Scandalul a continuat câteva zile, în peisaj apărând şi Mădălina, iubita lui Kamara. Soţia o ataca şi pe aceasta: „Sunt foarte deranjată că stă în preajma copilului meu. Am zis că nu mă deranjează, dar mă deranjează foarte tare. Am primit multe mesaje în care mi s-a spus că ea nu este o persoană foarte stabilă emoțional, nu este o persoană echilibrată. Nu vreau să intrăm in detalii, dar sper să nu fie adevărat. A fost și Kamara de acord să nu se mai întâlnească o perioadă.', a declarat Oana la Wowbiz acum ceva vreme.

Acum, se pare că Mădălina şi Kamara s-au despărţit pe 19 februarie, totul ar fi luat sfârşit între ei, conform declaraţiilor făcute de ea la Kanal D. Ea şi-a luat bagajul şi a plecat din casa lui:  „Da, ne-am despărţit. Da, chiar de ziua lui. Mă ajută prietena mea. Kamara nu e sus, nu am nimic de discutat. Lăsaţi-mă.”, a spus ea.

Kamara, Leon Akim și Oana

Kamara, Leon Akim și Oana

Băieţelul lui Kamara suferă de o boală complicată

„Ea știe foarte bine că Leon nu doarme noaptea devreme. Îl folosește pe copil că moneda de schimb, ceea ce este trist. Da, Leon are o tripareză spastică, nu paralizie cerebrală, așa cum exagerează. I-a zis și doctorul să nu folosească termenul asta. Da, are niște probleme pe partea stânga a creierului, dar e inteligent, e un luptător.
Eu m-am chinuit să nu îl expun până acum, iar ea ce face acum. Oana, e foarte trist ce ai făcut în seară asta și toți prietenii știu cum erai când te-am cunoscut și cum ai ajuns acum. Nu aveai nicio șansă! Ți-am făcut piese, ți-am făcut videoclipuri, te-am sprijinit că să te simți bine și tu, să nu intri în depresie.', spunea artistul la Kanal D.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton