Kamara, despre fosta amantă, Mădălina: ”O fată ca toate fetele”

 Alina Dan
.

Au fost în atenția tuturor și au generat ceea ce se poate numi scandalul monden al momentului. Triunghiul conjugal Kamara – Oana (soția) – Mădălina (amanta) s-a destrămat. Au rămas vorbe spuse la furie sau prea pătimaș și o poveste care nu are deloc un happy end.

După ce a fost surprins cu Mădălina, femeia pentru care s-a rupt de familie, Kamara a făcut un gest pe care mulți îl cataloghează drept 'dovadă de bărbăție': a recunoscut și și-a asumat relația cu bruneta. Mai mult, părea că planurile lor de viitor sunt serioase. Însă, la scurt timp de la dezvăluirea publică, s-a încheiat și povestea de iubire dintre Kamara și Mădălina. La fel de surprinzător cum s-a înfiripat. Tânăra l-a părăsit pe artist, după acesta și-a îmbrățișat drăgăstos nevasta.

Acum, Kamara s-ar întoarce în sânul famliei, însă nu este atât de simplu pe cum pare. Artistul se simte obosit de tot acest maraton sentimental si spune că are nevoie de o perioadă în care speră să își revină. 'În acest moment, nu mă pot implica într-o relație serioasă'.

Kamara și amanta Mădălina s-au depărțit. Iubire ca un foc de paie

Dar ce a fost Mădălina pentru el, de s-a putut rupe așa repede?  'Mădălina nu este răul întruchipat, este o față cu bune, cu rele. O față că toate fetele, dar care pentru mine a fost la un moment dat specială. Dacă eu am renunțat la ea în acest moment, nu înseamnă că nu își poate găși pe cineva mai bun.', spune Kamara.

În ceea ce o privește pe Oana, încă soția lui…'Mă doare să o văd plângând, îți dai seama…Nu sunt obișnuit să fac din viață mea un spectacol. M-am căsătorit fără nicio televiziune lângă mine. Iată că am ajuns în situația să explic anumite lucruri. După 2 ani și jumătate spre 3 am simțit prezența acelei fete din începuturile relației noastre. Acea față a reieșit la suprafață, au fost lacrimi adevărate, sentimentele erau reale. Din păcate, a ținut doar câteva minute'.

Singurul liant între el și Oana rămâne Leon, fiul lor de trei ani, despre care, în mijlocul acestui scandal conjugal, s-a aflat că ar avea serioase probleme de sănătate.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton