Justin Bieber și Selena Gomez – primul sărut în public, de Valentine’s Day!

 Oana Pantazi
.

Împăcarea dintre Justin Bieber și Selena Gomez, atât de așteptată de fani, s-a produs la finele anului trecut și, chiar dacă cei doi au fost extrem de discreți, în cele din urmă tot au fost surprinși într-un moment de maximă intimitate. Că asta s-a întâmplat chiar de Valentines Day a dat o conotație și mai romantică momentului…

Justin Bieber și Selena Gomez, în timpul primei lor relații.

Anul care a trecut nu a fost deloc unul ușor pentru Selena Gomez – artista a trecut printr-o operație extrem de complicată (transplant de rinichi), iar apoi s-a despărțit de iubitul ei, rapperul The Weeknd, după o relație care a durat 10 luni. Ca și cum șocul acestor vești nu ar fi fost de ajuns, Selena a plusat, întorcându-se la primul ei iubit, Justin Bieber. Cei doi artiști nu sunt la prima încercare, ei mai având o relație între anii 2011 și 2014, pe vremea când erau doar doi adolescenți. Din păcate pentru ei, dar și pentru fanii lor, despărțirea lor nu s-a produs deloc în termeni amicali și a avut efecte multă vreme după aceea – în 2016, în urma unui schimb dur de replici dintre cei el și Selena, ce a avut loc pe Instagram, Justin și-a desființat contul pentru o vreme…

Selena Gomez și Justin Bieber, împreună. Prima dragoste nu se uită niciodată!

Acum câteva luni, cei doi foști iubiți au fost surprinși de paparazzi pe străzile din Los Angeles în timp ce se plimbau cu bicicletele, dovadă că relația lor trecuse la un alt nivel, după ce, cu doar puțin timp înainte, mai ieșiseră de câteva ori în oraș împreună, străduindu-se să rămână incognito. Apoi, cei doi foști-actuali îndrăgostiți au rămas o vreme low profile, în timp ce știrile despre ei au continuat să țină prima pagină a publicațiilor. Au vorbit, în schimb, în locul lor mama ei (care nu este de accord cu această reconciliere), mama lui și chiar și foștii iubiți, în timp ce ei și-au văzut nestingheriți de povestea lor de dragoste.

Justin Bieber și Selena Gomez - primul sărut de Valentine's Day

Justin Bieber și Selena Gomez – primul sărut de Valentine’s Day

 

Oricât de discreți ar fi fost, cum ieșirile lor din ultima vreme s-au îndesit, iată că, în cele din urmă, dovada incontestabilă că cei doi sunt îndrăgostiți a venit chiar de Valentines Day! În timp ce majoritatea celebrităților erau ocupate să-și facă reciproc declarații pe Instagram, Justin și Selena au petrecut împreună Valentines Day! Artistul și-a invitat iubita la o cină romantică în Beverly Hills, după ce au fost împreună la slujba săptămânală de la biserică. Nu mai este nevoie să spunem că cei doi păreau a fi în al nouălea cer, o dovedesc săruturile pasionale dintre ei, așadar fanii cuplului au acum cu adevărat dovada că cei doi sunt împreună și se iubesc din nou!

Foto: Hepta, Popsugar

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton