Julia Roberts a fost desemnată „cea mai frumoasă femeie din lume” pentru a cincea oară

 Popescu Alexandra
.

Julia Roberts a fost desemnată pentru a cincea oară „cea mai frumosă femeie din lume' de către revista People.

Actrița, în vârstă de 49 de ani, s-a simțit flatată pentru că a primit această distincție anuală în 2017. Pusă pe șotii, Julia a glumit și a spus că se va lăuda la prietenul ei, George Clooney cu acest titlu. Clooney a fost desmenat „cel mai frumos bărbat din lume' de două ori de către People.

„Sunt foarte flatată. O să menţionez acest lucru în felicitarea de Crăciun pe care o voi trimite familiei Clooney în acest an', a spus Julia Roberts.

Actrița a primit prima dată acest titlu la vârsta de 23 de ani, după ce a terminat filmările pentru filmul „Pretty Woman' în anul 1991. Julia a mai povestit că nu se aștepta ca acea peliculă să îi schimbe viața.

Julia Roberts este căsătorită cu Daniel Moder din anul 2002 și au împreună 3 copii: gemenii Hazel și Phinnaeus (12 ani) și Henry (9 ani). Actrița este foarte fericită alături de soțul ei despre care a mai spus că: „De fiecare dată când îl văd că intră pe uşă este ca un vis devenit realitate: Ah, s-a întors'.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

După 13 ani de căsătorie, Julia Roberts e obsedată de soţul ei

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton