Jucătoarea de tenis Venus Williams este acuzată de moartea unui bărbat de 78 de ani

 Popescu Alexandra
.

Jucătoarea de tenis Venus Williams, sora Serenei Williams, este acuzată de moartea unui bărbat de 78 de ani, după ce a fost implicată într-un accident de mașină care a dus la decesul acestuia.

Potrivit Mediafax, un purtător de cuvânt al poliţiei Palm Beach Gardens din Florida a confirmat pentru BBC că investighează un accident fatal care o implică pe campioana de Grand Slam.

În urma accidentului, care a avut loc pe 9 iunie, bărbatul a fost dus la spital, iar la două săptămâni a murit. Se pare că bărbatul, care se afla la volan, călătorea împreună cu soția sa, iar în momentul în care accidentul s-a produs, cei doi se aflau într-o intersecție. Potrivit poliției, Venus ar fi intrat în calea lor brusc și nu a reușit să elibereze intersecția la timp din cauza aglomerației. Din acest motiv, poliția crede că jucătoarea de tenis este vinovată de moartea bărbatului, însă avocatul ei spune că a fost un accident.

Citește și: Kourtney Kardashian – Dieta și programul detox care o ajută să arate perfect

„Williams a intrat în intersecţie pe o lumină verde. Raportul poliţiei estimează că aceasta călătorea cu 5 km / h când doamna Barson a intrat în maşina ei. Autorităţile nu au emis vreo citaţie pe numele lui Williams. Acesta a fost un accident nefericit şi Venus îşi exprimă condoleanţele pentru familia îndoliată', a spus avocatul lui Williams pentru CNN.

„Venus Williams este vinovată de încălcarea dreptului de şedere al celuilalt conducător auto', se arată în raportul poliției, în care se adaugă că aceasta nu consumase alcool sau droguri atunci când accidentul s-a produs și nici nu utiliza telefonul mobil.

Venus le-a declarat polițiștilor că nu a văzut mașina cuplului și că ea conducea încet. Soția bărbatului, care se afla și ea în mașină, este în afara oricărui pericol.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton