Jojo împlineşte 37 de ani. Cel mai frumos cadou primit de la Paul Ipate

 Pirvu Cristina
.

Jojo împlineşte 37 de ani. Pe 22 aprilie este sărbătoare mare în casa Cătălinei Grama. A mai trecut un an din viaţa sa frumoasă şi a primit un cadou deosebit. Paul Ipate ştie să o surprindă în cel mai frumos mod. Iată unde va călători duminică, de ziua sa! 

Pe 22 aprilie, Jojo, sau pe numele său real Cătălina Grama, împlineşte 37 de ani. Are un soţ minunat, doi copii frumoşi. Anul acesta a primit din partea lui Paul o vacanţă de ziua sa. Chiar mâine, pe 21 aprilie, va pleca în Veneţia, în Italia.

Prezentă la evenimentul „VIVA! shopping with stars”, vedeta ne-a mărturisit cum va sărbători ziua specială.

„Sâmbătă, eu nu mai ştiu când este marţi, când este miercuri, numai în funcţie de programul copilului meu sau al copiilor mei. Sâmbătă vom avea un weekend escape. Plecăm un pic din oraş, mergem în veneţia, pentru că este ziua mea duminică. 

Am ales împreună destinaţia, însă asta a făcut parte dintr-o chestiune pregătită pentru mine, de către Paul. Abia aştept. Sunt un pic răcită acum, dar sper să îmi mai revin până sâmbătă, când plecăm”, a spus Jojo în exclusivitate pentru VIVA!.

 

Sfaturi de parenting de la Jojo

Zora a trecut de creşă şi acum merge la grădiniţă. Îi place, este sociabilă şi se împrieteneşte imediat. Băieţelul este în clasa zero, merge la tenis, la înot, are mereu timpul ocupat. Jojo a fost prezentă la evenimentul „VIVA! shopping with stars' acolo unde ne-a dezvăluit de ce a ales să îşi educe copiii aşa.

„Ea a fost la creşă până acum şi acum am trecut în etapa următoare, a fost la grădi. Astăzi a plâns un pic. Acum facem un program de adaptare pas cu pas. Nu am lăsat-o de prima oară la creşă, era deja adaptată, nu a plâns deloc la creşă. Dar aici, pentru că a întâlnit persoane noi,  doamnele erau noi, copiii erau necunoscuţi, şi am, lăsat-o aproape 50 de minute şi a simţit distanţa aceea…” 

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton