Jo și-a făcut schimbare de look la Barcelona. Șapte ore a stat artista la salon

 Adina Vilcea
.

Dorindu-și de mult timp o vacanță într-un loc cu soare, Jo a ales să petreacă trei săptămâni în Barcelona alături de câțiva prieteni apropiați. Abia sosită în capitala Cataloniei, artista a dat fuga în salonul de înfrumusețarea pentru o schimbare radicală de look. După șapte ore petrecute în salon, Jo este de nerecunoscut, avand codițe afro în tot capul.

 Codițele le-am făcut la un salon senegalez lângă Rambla. Întreg procesul a durat cam șapte ore, dar a trecut repede timpul pentru că fetele de la salon au fost simpatice și ne-am distrat. Ce-i drept au fost și momente de suferință, deoarece a durut puțin când mi le-au împletit. Pentru că am părul scurt, fetele au fost nevoite să îmi pună extensii de păr, mult păr. Ușor ușor te obișnuiești, dar primele 3-4 zile sunt de-a dreptul îngrozitoare, nici nu poți să dormi pe ele.' a mărturisit Jo.

După schimbarea de look mult dorită, Jo împreună cu prietenii săi au pornit în descoperirea orașului, a tradițiilor, culturii și a locurilor pe care Barcelona le găzduiește. Artista a vizitat celebra catedrală Sagrada Familia, Parcul Guell, Las Ramblas și Barri Gotic. Pe lângă punctele turistice celebre, cântăreața a vrut să descopere și locurile mai puțin știute de turiști, dar în care tradiția moștenită din strămoși primează.

Înainte să ne luăm vacanță, am citit foarte mult despre tradiția și cultura pe care o poți descoperi în Barcelona, așa că ne-am propus să vedeam îndeaproape ce înseamnă asta. Ne-am plimbat foarte mult pe jos, am cunoscut foarte mulți localnici care ne-au arătat partea mai puțin comercială a orașului. Am fost într-un restaurant micuț, unde erau doar 4 mese, atât. Aici, mâncarea este făcută de o doamnă foarte draguță care are rețetele de la bunica sa. Trebuie să recunosc faptul că am mâncat incredibil de mult pentru că mâncarea este foarte bună. Așa cum era de așteptat, aici am mâncat cele mai bune fructe de mare din viața mea, într-un restaurant micuț, de familie.'

Ascultă ultimul single lansat de Jo,  Cana', piesă care se bucură de un real succes.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton