Jennifer Lopez și-a găsit adevărata dragoste: „Simt că pot spune asta pentru prima dată” Ce spune despre relația cu Alex Rodriguez

 Popescu Alexandra
.

De când formează un cuplu cu Alex Rodriguez, Jennifer Lopez pare cu adevărat o femeie fericită și asta o confirmă chiar ea într-un interviu pentru revista HOLA! USA.

Artista a vorbit deschis despre relația sa cu starul MLB și spune că în sfârșit a găsit adevărata dragoste.

„Sunt într-o relație bună. Simt că pot spune asta pentru prima dată – nu știu – poate vreodată', a spus J LO în cadrul interviului.

Jennifer Lopez și Alex au început să formeze un cuplu încă din luna martie, iar de atunci sunt inseparabili. Au mers împreună în vacanțe romantice și nu s-au ferit nicio clipă de blitz-urile paparazzilor. Iar acum înțelegem de ce a fost atât de deschisă pentru că, acum, a mărturisit că această relație de iubire este diferită de cele din trecut.

Citește și: Meghan Markle a cunoscut-o pe Regina Elisabeta II la doar un an de când formează un cuplu cu prințul Harry

„Și nu că nu am avut relații minunate pline de iubire și aventură, dar asta este prima relație în care sunt acolo unde simt că noi ne facem mai buni unul pe altul', a mai declarat Jennifer.

„Ne completăm unul pe altul și aici există dragoste adevărată și pură. Doar să doresc să susțin cealaltă persoană și să o fac fericită. Deci există un altruism diferit și dragoste care este frumoasă și diferită. Și sănătoasă!', a mai continuat artista. În ediția de octombrie/noiembrie a revistei, diva prezintă și frumoasa ei casă din Hamptons.

Atât Jennifer, cât și Alex au doi copii din alte relații. Lopez îi are pe gemenii Max și Emme (9) din căsnicia cu Mark Anthony, iar Rodriguez le are pe Ella (9) și Natasha (12) cu fosta soție Cynthia Scurtis.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton