Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au aniversat un an de relație! Unde și-a dus A-Rod iubita

 Oana Pantazi
.

Chiar dacă pare greu de crezut, diva muzicii latino și faimosul jucător de baseball sunt un cuplu cu vechime. Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au aniversat un an de relație recent, iar A-Rod și-a invitat iubita să sărbătorească într-un loc cel puțin surprinzător…

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au sărbătorit un an de relație la… Super Bowl.

 

Cu siguranță nicio femeie din România nu ar tresări plăcut surprinsă dacă, la aniversarea primului an de relație, iubitul ei ar invita-o pe un stadion, dar aici nu vorbim despre niște personaje oarecare, ci despre Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, și nici despre un meci oarecare, ci despre Super Bowl, unul dintre evenimentele cele mai așteptate de către americani. Duminica Super Bowl a devenit deja un fel de sărbătoare națională și, ținând cont de faptul că anul acesta biletul la finala de fotbal american a ajuns la 3.900$, pentru cei mai mulți devine un privilegiu să se afle acolo. Dacă la asta adăugăm mâncarea, distracția și concertele de dinaintea meciului, nu este de mirare că acest eveniment este așteptat cu sufletul la gură de milioane de americani.

A-Rod, distracție maximă la meci!

Și pentru că Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au împlinit un an de relație tocmai în această perioadă, fostul jucător profesionist de baseball s-a decis să bifeze două evenimente importante deodată, așadar și-a invitat iubita la Super Bowl. Cei doi au luat apoi cina alături de cei patru copii ai lor (fiicele lui Alex – Natasha și Ella, și gemenii lui Jennifer – Max și Emme). Nu știm dacă cele două vedete le-au purtat noroc celor de la The Eagles, care au câștigat primul lor Super Bowl, cert este că Jennifer și J-Rod s-au simțit extraordinar și nu au avut ochi decât unul pentru celălalt.

JLo – cea mai frumoasă dedicație pentru iubitul ei!

Jennifer nu s-a lăsat nici ea mai prejos, făcându-i iubitului ei, în cadrul unui concert la DirecTV, în care a purtat un tricou cu numărul lui Alex, 13, o dedicație extrem de emoționantă: „Astăzi împlinim un an de când suntem împreună. Nu vreau să fiu siropoasă sau cine știe cum, dar, iubitule, acest cântec e pentru tine. Te iubesc!'. De altfel, nu era vreun secret, zicem noi, fiindcă atunci când iubita te însoțește la un meci de fotbal de bunăvoie e clar că relația e încă în stadiul… „încins”!

 

Oana Pantazi

Foto: NBC, Instagram

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton