Jennifer Lopez, alături de Marc Anthony după moartea mamei sale

 Popescu Alexandra
.

Deși Jennifer Lopez și Marc Anthony au divorțat în 2011, acest lucru nu le-a afectat relația. Cei doi au rămas prieteni, continuă să colaboreze pe plan muzical și se întâlnesc des pentru a petrece timp împreună cu gemenii lor. Acum a venit momentul ca J LO să îi fie alături fostului soț într-un moment greu din viața sa: decesul mamei sale.

Jennifer Lopez si Anthony își demonstrează prietenia de fiecare dată când au ocazia.

În urmă cu câteva zile, mama cântărețului de 48 de ani a murit, iar în asemenea momente grele are parte doar de susținere și de iubire din partea fostei sale soții. J.Lo a postat o poză pe Instagram cu Marc Anthony înconjurat de copiii săi, iar descrierea este una emoțională.

Citește și: Casey Affleck și soția sa, Summer Phoenix, divorțează

„Exact ce a recomandat doctorul… înconjurat de iubire… Odihnește-te in pace Ginny… o să ne fie dor de tine', a scris Jennifer.

Fanii cântărețului sunt și ei alături de Anthony, aceștia prezentându-și condoleanțele pe rețelele de socializare. „Sunt foarte fericit ca ai copiii alături de tine, dragostea este singurul medicament de care ai nevoie', a scris un admirator. „Exact de ce are nevoie în acest moment și întotdeauna', a scris un altul.

Săptămâna trecuta, Marc a postat o poza pe Instagram în care a anunțat lumea că mama sa a decedat.

„Astăzi la 12:10 eroul familiei mele, protectorul nostru, inspirația noastră și acum îngerul nostru a murit. A plecat in pace, acompaniată de rugăciunile și urările voastre și va mulțumim. Mami, o să îmi fie așa dor de tine', a declarat Anthony.

Menținerea unei relații bune nu a fost ușor la început, J.Lo mărturisind ca i-a fost greu să facă în așa fel încât să fie totul bine.

„Marc este tatăl copiilor mei și asta nu se va schimba niciodată. Deci trebuie să muncesc ca să fie totul bine. Si asta este fără îndoială cea mai grea muncă pe care o fac', a declarat J.Lo.

Laura Oaida

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton