Iubitul Elenei Băsescu, prima poză cu fetiţa în braţe. Tânărul tătic e mândru

 Pirvu Cristina
.

Iubitul Elenei Băsescu, prima poză cu fetiţa. Pe data de 4 iunie a venit pe lume cel de-al treilea copil al Elenei Băsescu. Micuţa Anastasia s-a lăsat aşteptată, însă a creat o uriaşă bucurie când s-a născut. Fericitul tătic a arătat tuturor o poză cu el şi micuţa! Iată imaginea!

La doar o zi de când a venit pe lume fiica sa, Cătălin Tomata parcă este în culmea fericirii. Nouă luni a aşteptat să îşi ia în braţe fetiţa, pe Anastasia, primul său copil. Iată că acest moment a venit pe data de 5 iunie, la o zi de când Elena Băsescu a născut.

La timp şi printr-o operaţie de cezariană, Anastasia a venit pe lume şi a făcut cunoştinţă pentru prima oară cu familia sa. Tăticul, mândru nevoie mare, a arătat tuturor în mediul online cât îşi iubeşte fiica. A postat pe Facebook o imagine cu fetiţa care stă în braţele lui. I se poate citi încântarea pe chip, are zâmbetul până la urechi. O priveşte cu drag semn că este mândru de comoara sa. Pare că se află într-o sală de spital, Elena a născut într-un centru din Capitală.

Traian Băsescu, după ce şi-a văzut nepoata prima oară, a declarat că seamănă cu tatăl ei: „Pare a fi înaltă, ca taică-su. Sigur că am avut (n.r. emoții când a intrat Elena în cezariană). E a treia naștere, e cezariană. E foarte bine. Mănâncă. Are experiență deja mai multă decât maică-sa, că e la al treilea copil.”

Iubitul Elenei Băsescu cu Anastasia, fiica sa, în braţe

Iubitul Elenei Băsescu cu Anastasia, fiica sa, în braţe

Elena Băsescu a născut pe 4 iunie al treilea copil

Elena Băsescu a născut o fetiţă perfect sănătoasă, la un spital din Bucureşti. Micuţa a venit la timp, nu s-a născut prematur precum frăţiorii săi. Fericitul anunţ a fost făcut public de către bunic, de către Traian Băsescu care pare că ar fi în culmea fericirii. El a postat o imagine cu micuţa pe Facebook, acolo unde i-a dezvăluit şi numele, Anastasia.

La naştere a cântărit 3,770 de kilograme şi măsoară 53 de centimetri. Iată fotografia cu bunicul!

Foto: VIVA!, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton