Istoricul amoros al lui Brooklyn, fiul lui David şi al Victoriei Beckham

 Pirvu Cristina
.

La doar 18 ani, Brooklyn, fiul cel mare al Victoriei şi al lui David Beckham, este deja faimos şi are chiar şi un istoric amoros… Se pare însă că sufletul său pereche rămâne tot Chloë Moretz, cea care i-a furat inima pentru prima dată. 

Să fii copilul fostului căpitan al echipei de fotbal a Angliei şi al unui fost star pop, actual designer de succes, poate fi o povară destul de greu de dus, fiindcă nu e deloc simplu să te ridici la înălţimea părinţilor tăi şi rişti să trăieşti toată viaţa în umbra celebrităţii lor. Iată însă că, încet, încet, Brooklin, fiul în vârstă de 18 ani al familiei Beckham, începe să se remarce pe cont propriu. Are toate şansele să devină un fotograf şi un model faimos şi, în plus, la fel ca tatăl lui, David, are succes nebun la femei. De ceva vreme, viaţa amoroasă a juniorului ţine prima pagină a publicaţiilor de peste Ocean datorită relaţiei sale cu Chloë Moretz, o actriţă americană în vârstă de 20 de ani. O relaţie cu suişuri şi coborâşuri, care acum e din nou pe val.

Idilă în Paris
Chloë Moretz şi Brooklyn Beckham s-au întâlnit pentru prima oară la Paris, în 2014, unde actriţa americană venise pentru Fashion Week, dar au fost surprinşi împreună abia patru luni mai târziu, patinând prin L.A. Atunci, Brooklyn avea 16 ani şi s-a îndrăgostit fulgerător de tânăra cu doi ani mai mare decât el. Chloë a rămas însă rezervată în declaraţii la vremea aceea, ca şi cum ar fi presimţit că relaţia nu poate fi una de durată: „Ceea ce găsesc cu adevărat interesant la Brooklyn – şi ceea ce iubesc cu adevărat la acest puşti – este  faptul că e pasionat de ceea ce vrea, şi anume, să devină jucător de fotbal profesionist. Întâmplarea a făcut ca pasiunea lui pentru fotbal să fie înlocuită de cea pentru fotografie, iar cea pentru Chloë, de pasiunea pentru o altă domnişoară…

Next in line!
Doar un an a durat idila dintre Chloë şi Brooklyn şi, chiar dacă în pozele postate pe Instagram păreau cuplul perfect, la un moment dat cei doi au pornit pe drumuri separate. După o vreme, în viaţa lui Brooklyn a intrat modelul francez Sonia Ben Ammar, o puştoaică superbă în vârstă de 17 ani, care pare replica din adolescenţă a actriţei Mila Kunis. Cum Brooklyn a fost fotograful campaniei Burberry din acel an, toată lumea şi-a imaginat că, ea fiind model şi el fotograf, deci combinaţia ideală, între cei doi chimia va fi perfectă pe toate planurile. „Absenţa ta mă face să te iubesc şi mai mult, îi scria atunci puştiul pe noii iubite pe Instagram, dar timpul a dovedit că ochii care nu se văd se uită. Chiar dacă ziua de naştere, la 17 ani, şi-a petrecut-o alături de Sonia, gândul lui Brooklyn era deja în altă parte…

Dulce împăcare
Trei luni mai târziu, în ianuarie 2016, Brooklyn s-a întors la prima lui iubire, Chloë, cei doi fiind văzuţi împreună într-un restaurant din Londra, iar în aprilie acelaşi an, şi-au confirmat legătura printr-o postare pe Instagram. De data aceasta, actriţa a acceptat să vorbească despre povestea de dragoste dintre ea şi Brooklyn, motivând că au preferat discreţia din cauza faptului că celebritatea le adusese doar neplăceri: „Fugeam în permanenţă de paparazzi… Chestia asta ne afecta relaţia… Nu ştiu, poate dacă am fi fost mai deschişi în privinţa asta, dacă i-am fi lăsat să ne facă fotografii, poate nu ar mai fi fost interesaţi de noi. Ne îndoim că paparazii au fost de vină în totalitate, cert este că, 9 luni mai târziu, spre dezamăgirea totală a fanilor, cei doi îndrăgostiţi şi-au spus din nou adio, după ce s-au certat în văzul tuturor la un concert Coldplay.

Bruneta sexy
În iulie 2017, o altă frumuseţe a intrat în viaţa lui Brooklyn, tânăra actriţă şi cântăreaţă Madison Beer, în vârstă de 18, ani deţinând toate calităţile necesare pentru a i-o şterge pe Chloë din memorie. Cum Madison locuia însă în Los Angeles şi Brooklyn tocmai se mutase în New York pentru studii de artă fotografică, cuplul proaspăt format nu a mai rezistat mult. Artista a declarat într-un interviu că, din păcate, nu este adepta relaţiilor la distanţă, aşadar i-a redat iubitului ei libertatea înainte ca relaţia să devină una serioasă. Atunci, pentru a… milioana oară au început să apară din nou zvonurile cu privire la reconcilierea dintre el şi Chloë, dar cine era să le mai creadă?

Gândesc la fel, iubesc la fel
Iată însă că minunea s-a produs, iar Brooklyn şi Chloë s-au împăcat. Din nou! Fanii au descoperit întâmplător, deoarece cei doi au postat pe Instagram fotografii alb-negru, în care erau singuri, însă în acelaşi loc, iar coincidenţa ar fi fost prea mare… Ulterior, actriţa s-a confesat publicaţiei australiene Stellar cu privire la momentele grele pe care le-a traversat după despărţirea de iubitul ei: „Am traversat un an greu, n-o să ascund asta. A trebuit să fac faţă unui nou nivel de faimă, odată ce am crescut, ieşisem dintr-o relaţie şi totul fusese făcut public. Chloë a povestit apoi despre momentele de insecuritate cu privire la aspectul său fizic pe care le-a traversat de-a lungul timpului, dar şi despre sprijinul real pe care iubitul său i l-a oferit în tot acest timp: „Prietenul meu este un suport imens. Nu mă înţelegeţi greşit, nu am nevoie de un bărbat pentru orice, dar, dacă mă simt nesigură pe mine, el mă încurajează: «Opreşte-te! Uite-te ce spui în interviuri! Uită-te care sunt planurile tale. Ascultă-ţi propriile cuvinte, fiindcă eşti exact atât de frumoasă pe cât spui că eşti! (…) Iar eu te plac mai mult în pantaloni de trening decât te plac pe covorul roşu». Este extraordinar să ai alături un tânăr care la vârsta asta este în stare să privească o femeie în felul acesta. Mă gândesc că asta înseamnă că suntem pe drumul cel bun.
La fel credem şi noi, fiindcă anul 2018 i-a prins împreună, recent cei doi îndrăgostiţi fiind văzuţi ţinându-se de mână pe străzile din Londra, unde Brooklyn şi-a invitat iubita pentru o vacanţă în stil britanic.

Exclusivități și articole interesante, propuneri de ultimă oră în materie de fashion și beauty găsiți în numărul de februarie al revistei Viva!, disponibilă în toate punctele de difuzare a presei.

Foto: Hepta, Northfoto

Oana Enache

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton